Snel, makkelijk en voordelig!

De site is makkelijk te gebruiken, zit vol keuze zowel kwalitatief en budget. Ook de optie om meteen een garage te kiezen is ideaal.

Heel gemakkelijk

Hele duidelijke en complete omschrijvingen van type banden. Dezelfde banden als 3j geleden nu nog steeds weer te koop Snelle zoekmachine

Tot nu to nog steeds goed

Gewoon, voordelig je banden bestellen.

Goede service en banden

Ken het bedrijf van mijn man, bevalt erg goed Goede service, goede banden en snel geregeld Enige bedrijf dat mijn banden op voorraad had Zou het zo weer bij dit bedrijf doen

Prima band

Prima band

Eenvoudig bestellen

Goed makkelijk en eenvoudig

Makkelijke webshop, snel besteld!

De webshop is erg eenvoudig, waardoor je snel de juiste banden vindt en als je twijfelt kun je makkelijk vergelijken. Bestellen is zo gedaan.

Top, goedkoopste op de markt & hebben vrijwel elke bandenmaat

Niet veel aan de titel toe te voegen, alleen maar goede ervaringen uit m’n omgeving en nu mijn beurt om te ervaren!

Prijs/ kwaliteit verhouding prima!

Goede reviews. Keuze overzichtelijk en duidelijk!

Groot assortiment, scherpe prijzen

Groot assortiment, bandenmerken van A tot Z. Prijzen zijn scherp. Al zijn met name veel 'B' merken scherp geprijsd, waar overigens ook zeer goeie banden bij zitten als je maar weet waar je op moet letten. Levering was mooi snel.

Duidelijke site

Snel geregeld, niet heel veel montage partners en prijzige montage. Door scherpe banden prijs toch gekozen voor deze site.

Goedkoop

Rest moet ik nog afwachten, wel duidelijke site.

Uitstekende website

Heel duidelijk heel makkelijk

Goede prijs en snelle service

Goede prijs en snelle service

Probleemloos bestellen

Eenvoudig bestellen van nieuwe banden, montage bedrijf in de buurt waar ik vertrouwen in heb.

Makkelijk en snel te bestellen.

Altijd geweldig!

Makkelijk geregeld, en altijd correct afgehandeld! Weer veilig de weg op!!

Waarom informatie goed terug te vinden op website.

Weer een gelukkige mens en auto

Na alles te hebben uitgeplozen kwam ik elke keer weer uit bij Banden Concurent. Een montage monteur uitgekozen dicht in mijn buurt om de nieuwe banden te laten monteren. Super geregeld en ik ben een zeer tevreden klant evenals mijn portemonnee.

Slechte bezorgdienst

De banden zijn op 27-12-2023 om 11:16 voor de deur van mijn woning achtergelaten. Ik was aan het werk en rond 17:00 uur was ik thuis. Gelukkig trof ik ze daar aan. Wie zou er verantwoordelijk zijn als de banden gestolen zouden worden zonder bewijs van ontvangst? Dit is echt een slechte bezorgdienst.

Ruime mogelijkheid voor alle budget.

Fijn dat er een ruime mogelijkheid is voor alle budget. Een duidelijke omschrijvingen van bandenlabels geeft inzicht en duidelijkheid waar je aan toe bent, wat makkelijker maakt keuze te maken welke factor belangrijk is voor de koper.

snel eerlijkgeprijsd en grote keuze

Recent eerste set gekocht goede prijs snel geleverd nu 2e set en auto weer als nieuw. Thanx Banden Concurrent Top.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

DDP laat te wensen over, gooide de banden op mijn voorstoep en stuiterde met een harde knal tegen mijn voordeur en we waren erg geschrokken

simpele site makkelijk en betaalbaar

fijne site; simpel ,goede zoek progamma en in elke prijsklasse

Doeltreffend

Makkelijk thuis zitten en kijken wat je nodig hebt. En betalen maar.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA