De bestelling ging soepel

Snel besteld op een fijne goede website. De bestelling moet nog binnen komen dus weet verder nog niet of dat ook net zo goed gaat.

Fijne website en snel besteld

Tot het bestellen verloopt alles goed en prettig

Voorraadbeheer

Banden achteraf toch niet op voorraad terwijl er voldoende beschikbaar waren. Voor de rest heel tevreden

Banden bestellen zonder oplicht prijzen

Goeie prijs kwaliteit!

Snel, makkelijk te bestellen, goede prijzen en zonder verplichting om een account aan te maken.

Zoals boven omschreven : Snel en makkelijk banden zoeken, bestellen tegen vergelijkbare prijzen bij online concurrenten. Voor mij persoonlijk is de beste eigenschap, het niet verplicht aanmaken van een account.

Makkelijk en goedkoop

Al vaker besteld hier... Altijd voor de prijs. Snelle levering.... En duidelijke website.

Snel en netjes bezorgd.

goed spul bij Bandenconcurrent.

Leuke geprijsde banden

Banden gekocht en deze op mijn auto laten zetten alles zoals verwacht

Snel besteld nu wacwhten

Makkelijk te vinden en te bestellen mooie website

top winkel met de beste prijzen

Snel en makkelijk banden uit kunnen zoeken, direct een montage partner gevonden. laagste prijs voor wat ik verder heb kunnen vinden bij concurrenten. overzichtelijke kosten. alles bij elkaar gewoon top.

Snel en makkelijk geregeld.

Via Google kwam ik vrij snel op de website terecht. Het viel me gelijk op dat het voordeliger is dan bij de garage. De bandenmaat had ik makkelijk van de originele banden afgelezen en kon ik zo invullen. In een mum van tijd besteld. Tot nu toe helemaal blij.

Goedkoop

Veel goedkoper dan bij een banden zaak !

Ruime keus en bestelling vlot afgehandeld.

Gemakkelijk en vlot nieuwe banden besteld voor mijn golf mk5

Even puzzelen maar je vindt het wel

Geen gemakkelijke uitdaging om banden voor een oldtimer te vinden, maar met veel filteren vindt je hier dan toch geschikte banden.

Snelle levering, gemakkelijk en goede prijzen

Snelle levering, gemakkelijk en goede prijzen

Overzichtelijke website en tegen een schappelijke prijs.

Ik had een setje banden nodig voor mijn Mercedes en kwam uit bij banden concurent vanwege zijn grote assortiment. De website was er overzichtelijk met kwaliteit banden tegen een schappelijke prijs.

Goede service en prijs kwaliteit

Snelle levering en snelle montage

Alles klopte

Goed, snel.

Bestelling ging goed, was goed en snel geleverd.

Snelle levering en goede montagepartner

kwaliteit

wel lange levertijd

Ruime keus, duidelijk overzicht, gunstige prijs

Meerdere sites bezocht op zoek naar banden. De betrouwbaarheid, ruime keuze en eerlijke prijs kwaliteitverhouding, zijn voor mij belangrijk en Bandenconcurrent kwam hier het meest positief naar boven. Daarom de keus voor Bandenconcurrent.

top

prima levering

Overzichtelijk en veel keuze

Tot nu toe prettig overzichtelijk en duidelijk aanbod

De beste keuze voor de beste prijs

Site werkt snel, is duidelijk en prijzen zijn voordelig.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA