De beste keuze voor de beste prijs

Site werkt snel, is duidelijk en prijzen zijn voordelig.

goede prijs en een snelle levering

ik heb hier al eerder banden besteld, een duidelijke en gemakkelijke web site.

Keurig netjes en snel bezorgd

Goed bedrijf en doet wag het belooft

Ik hoop dat dit een goede beslissing van mij was.

Ik heb nog geen ervaring met deze site hoop dat het een goede ervaring wordt! Maar lijkt mij wel een goede site.

Uitstekende service

Ik heb al vaker banden hier besteld en ben uiterst tevreden. Snelle levering en uitstekende service. Enige punt van kritiek zou kunnen zijn de communicatie. Alleen via mail niet meer telefonisch en dat gaat soms wat moeizaam.

Super bedrijf !!

Ruime keuze, juiste info per band en makkelijk zoeken. Levering altijd correct en zoals belooft. Precies zoals het moet zijn, helemaal top!

Nvt

Dit is de eerste keer met Tristar ik rijd altijd Michelin of bridgestone

Tot nu toe nog paar maanden kijken

Ik heb heel goede vader mee

Ik heb heel goede ervaring mee bij jullie. Ik bestellen voor bijna zeven jaar mijn banden der bij jullie.

Snel geregeld

Net besteld met en apk bij montagepartner hopelijk goede afwikkeling

Goede website, prijs en service

De website functioneert goed, prijzen zijn scherp en indicatie voor levertijd klopt. Wat wil je nog meer

Snel mijn keuze kunnen vinden op de gemakkelijke en overzichtelijke website.

Goede service, makkelijk te bestellen.

Het is een makkelijke site om te banden te bestellen, daarnaast is het ook de goedkoopste!

Genoeg keuze, goedkoper dan de concurrentie en keurig op tijd geleverd

Ik heb deze keer al tweede keer de banden besteld en ik heb geen spijt van gehad. Goede banden, kwaliteit, snel geleverd en goedkoopste prijs van alle websites

Website die snelle levering beloofd en achteraf kan betalen!

De banden waren snel te vinden door middel van goede filtering. Tevens was de gebruiksvriendelijkheid aardig goed van de website. En, wat voor ons van belang was, was het achteraf kunnen betalen, doordat we de banden wel snel nodig hadden, maar middenin de feestdagen zitten. Dit was 1 van de weinige websites die deze optie aanbood en daar zijn we heel blij mee.

De juiste banden zijn geleverd

Communicatie is goed. Banden zijn geleverd. Misschien snellere levertijd.

Goede banden al 4 keer

Ik heb ze elke keer het zelfde en ze gaan prima mee! Ik raad dit zeker aan.

Slecht

Eerst 2 weken moeten wachten voordat de banden binnen kwamen. Op hun site staat mestaal volgende dag al geleverd. Toen wou ik de banden retour sturen . (Auto total los ). Dat kon . Via ophaalservice twee dagen voor niks thuis gezeten of ik ook even de derde dag thuis wou blijven . Zouden contact opnemen over track en trace code niks gehoord. Kortom erg slecht.

Eenvoudig met goed assortiment

Goede koop ervaring, simpel proces met genoeg keuze betaal opties en regelen van lokale montage van de banden . Tevens worden ze geleverd bij het montage adres, ideaal.

Snelle levering en gebruiksvriendelijke site!

Snelle levering en gebruiksvriendelijke site!

Een super fijn bedrijf

Had een nieuwe band nodig en kon het goed en makkelijk vinden als ik het vergelijk met andere websites, had een lekke band op de snelweg net nadat ik me nieuwe auto had opgehaald. Nu snel eronder zetten en weer lekker rijden

Perfect en snel

Altijd fijne ervaring met bestellen van banden nooit problemen en snelle levering

Snel en betaalbaar!

Snel geleverd bij de montage partner en dus konden de banden snel onder mijn auto! Super tevreden..

Okay

goede prijs kwaliteit verhouding