Okay

goede prijs kwaliteit verhouding

overzichtelijke website, goede prijs

Voordelige banden en ruimte selectie aan aangesloten montagebedrijen

Snel en overzichtelijk de juiste banden kunnen selecteren

een goede prijs/kwaliteitsverhouding! De website ervaarde ik zeer gebruiksvriendelijk. Het bestellen en afrekenen is in een keer goed gegaan! Het geen waar ik naar op zoek was heb ik goed kunnen vinden. Ben erg tevreden over mijn aankoop.

uitstekende service

het is mijn routine geworden om hier banden te bestellen, makkelijk en goede prijzen.

gemakkelijk

erg eenvoudig

Makkelijk bestellen voor een scherpe prijs

Makkelijk de bestelling kunnen uitvoeren op een overzichtelijke website. Vanaf het zoeken en vinden van de juiste banden tot aan het vinden van een nabij montagebedrijf en het afrekenen, alles gaat snel, makkelijk en soepel. En daar bovenop nog dit alles voor een scherpe prijs.

This is not the first time I have used this service. always a pleasant experience. Thank you!

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel te bestellen! Alles werkt top mee op de site!

Heel overzichtelijk, goede service en goed advies

Het was heel simpel om de stappen te volgen en de banden te bestellen.

Voor de 2e keer besteld

Snelle levering tegen prima prijs, tot de volgende keer.

Lekker vanuit mijn luie stoel banden bekijken en vergelijken met een prijs in mijn hoofd. Aanklikken betalen en snel geleverd bij mijn garage. Aanrader!!

Gewoon goed!

Al meerdere keren banden besteld. Altijd volgens afspraak bezorgd en op tijd.

scherpe prijs, veel keus

Goede prijs tov lokaal bedrijf. Genoeg keuze aan montage partners

Snel, gemakkelijk en overzichtelijk!

Voldoende keus en goede tekst en uitleg om snel een verantwoorde keuze te maken.

Morgen niet in huis....! Kansloos

Pakket inmiddels 12 dagen onderweg. Lekker handig als je denkt nog wat speling te hebben voor de wintervakantie.. Wel vooruit laten betalen en daarna zoek je het maar uit. Geen telefoonnummer, reactie op een mail duurt daaagen.

Na meerdere ervaringen nog steeds tevreden

Meerdere keren diverse soorten banden besteld. Snelle levering, makkelijk bestelproces

Snel en Goedkoop

Altijd het juiste autoband voor de voordeligste prijs.

Geweldige ervaring met mijn Michel banden en met het bedrijf Bandenconurent

Een paar jaar geleden heb ik al eens banden gekocht bij bandenconcurent ..destijds zijn mijn banden keurig geleverd ...en heb er veel rijplezier aan gehad ...zo juist heb ik wederom nieuwe banden besteld bij Bandenconcurent.

Overzichtelijk en ruime keuze

Bandenconcurrent heeft een ruime keus aan banden, daarnaast is het bestellen van banden een makkelijke procedure via de website.

best service and price

amazing experience I easily ordered perfect tires with poerfect price and hassle free service partners.

Goed easy website makkelijk voor de klant.

Overzichtelijk!

Het betreft een overzichtelijke website met heldere uitleg en goede adviezen op het gebied van aankoop.

Top geregeld!

Ik heb al meerdere malen banden besteld bij BandenConcurrent. Alle afspraken en leveringen kloppen altijd. Duidelijke afspraken en prijzen!! Top!

Het is heel overzichtelijk

De site werkt heel makkelijk, het bestellen bestaat ook niet uit allemaal moeilijke stappen, gewoon selecteren, invullen en klaar! Tevens is dit ook de goedkoopste site!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA