Super goed service

Ik ben heel blij heb net besteld hij komt binnen 1/2 dagen binnen mn nieuwe banden top service

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Het zoeken van nieuwe banden gaat erg makkelijk. De juiste filters zorgen ervoor dat je snel een keuze kunt maken in de soort band, maar ook bijv. levertijden. Prettig is dat ik daardoor op tijd mijn nieuwe banden binnen heb. Daarnaast is er op de website voldoende informatie beschikbaar over het karakter en de kenmerken van de banden. Erg prettig. Kortom, een aanrader.

super service

snelle service en een mooie en overzichtelijke site. scherp geprijsde banden!

Zeer goed en erg prettig

De site is overzichtelijk en het betalingsgedeelte is kort en daar loop je snel door heen. Ik koop wel vaker hier mijn banden.

snel gedaan, duidelijke website

snel gedaan, duidelijke website

geweldig, top site, goede service

door de duidelijke site was het voor mij erg makkelijk om een goede keuze te maken en door de duidelijke communicatie ben er erg te spreken over deze site.

Eenvoudig, compleet en scherp geprijsd.

Duidelijke overzichtelijke site. Eenvoudige en overzichtelijke bestelprocedure. Ruime betaalmogelijkheden. Gewoon goed.

Alles was heel goed Banden was echt perfect

Goede prijs. Vlot geleverd

Meerdere keren hier besteld, en altijd netjes geleverd.

makkelijk bestellen en betalen in een keer

super easy bestellen en betalen en direct geleverd bij een van de montage partners dus nergens geen omkijken naar afspraak maken en monteren echt heel makkelijk

misleidend

onlangs 2 demo zomerbanden besteld die in de advertentie als nieuw worden mogen worden beschouwd. toen bleek bij controle van de productie datum dat de banden bijna 3 jaar oud waren. mail gestuurd en kreeg als antwoord dat volgens vapo banden tot 3 jaar als nieuw mogen worden beschouwd. Was dit in de advertentie vermeld, zoals ook de ANWB adviseert, dan had ik ze zeer zeker niet gekocht

Het is fijn om met jullie een BAND te hebben....

ik heb voorheen vaker besteld. snelle aflevering en goede kwaliteit banden voor goede prijzen.

Levering in licht snelheid

Snellere levering gaat gewoonweg niet Sneller dan e-mail. Geweldig om mee te maken. Keurig verzorgd.

Hele goede service met topkwaliteit banden

Topkwaliteit banden en snelle service

Gewoon lekker snel en simpel.

Tweede keer besteld gewoon soepel en snel.

gemakkelijk en overzichtelijk

Daarnet online banden besteld. Snel en overzichtelijk. Hoe snel de levering zal zijn is even afwachten. Tot nu toe tevreden over de bestelprocedure. Voor alsnog nu 4 sterren gegeven ...de 5e ster moet nog verdiend worden.

Goeie prijs en snelle levering voldoet aan mijn verwachtingen

Vaker bij jullie besteld en tot zover ben ik een tevreden klant.

Wel goed

Goede banden kwamen alleen appart binnen

Очень довольна.

Шины доставили в течение 10 дней прямо к месту установки. Очень удобно. Через пару месяцев буду заказывать летние.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Alles wordt netjes berzorg goede service

ik heb banden nodig en aangezien kwaliteit en kwantiteit hiervoor gewaarborgd zijn, heb ik voor dit bedrijf gekozen.

Goed!

Makkelijk en snel bestellen via de website. Maar ik moest zelf controleren of de banden al gekomen zijn. Ik zou graag een email willen ontvangen wanneer de banden aangekomen.

Erg goed

Een paar keren banden besteld goede kwaliteit en prijs technisch ook goed

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA