Mooie banden

Mooie banden voor een vriendelijke prijs. Echt een aanrader om hier voor je banden te gaan.

positief over website en over aflevering

wij ervaren onze aankoop als positief, omdat de site heel gemakkelijk is. en de aflevering is ook prima geregeld

Goede begeleiding in de site voor mijn bestelling.

Blijkt goede en nette afwikkeling betreft aankoop. En gunstig geprijsd.

Goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijke website / aankoop+proces

Veel keuze, goede prijs, goede service: banden worden geleverd bij garage om de hoek waar ze binnenkort worden gemonteerd. Duidelijk aankoop proces.

Snel besteld

Goede voorraad en snel besteld.

Snel en overzichtelijke opties

heldere lay-out en service

prima voorraad

De winterbanden die ik wilde hebben waren niet leverbaar bij mijn bandenbedrijf. Hier wel. Voor een prima prijs.

Snelle levering en prima prijs

Banden snel geleverd. Montage kon ik op wachten bij het montage bedrijf. Helaas duurde de montage 1 uur en drie kwartier. Dan duurt wachten lang.

Meerdere keren besteld en altijd snel geleverd voor een goede prijs

Ik meerdere keren besteld en zo wel het bestellen als de opvolging gaat altijd naar wens.

Geweldige voordelige service

De bestelde banden waren nergens goedkoper te vinden. En ook nog eens gratis thuisbezorgd!

Duidelijk en makkelijke keuze

Alles wordt op een makkelijke manier uitgelegd, tabellen zijn duidelijk en alles is makkelijk met elkaar te vergelijken

Snelle en correcte levering

Duidelijke site om op te zoeken

Leveringen zijn uitstekend, mijn retour is helaas nog niet geregeld

Leveringen en montage netwerk is uitstekend. Helaas moest ik een set retourneren. Ik heb nu voor de derde keer gevraagd deze op te halen (reverse logistics). Helaas is dit nog niet gebeurd. Klacht ligt bij klantenservice. Ga ervan uit dat dit wel wordt opgelost.

Goed advies, snelle levertijd en goede prijsstelling

Na telefonisch advies, simpel om te kiezen en te bestellen. Eenvoudig om een montage partner te vinden. Aanrader !

prima geregeld

snel geleverd, prima gemonteerd

Zeer fijne website in gebruik, fanstastische prijzen!

Website werkt super fijn en is overzichtelijk. Zeer scherpe prijzen voor kwaliteit banden! Mooie regelingen qua betalen.

Overzichtelijk en goed te filteren.

Het enige wat ik mis is een opninie, ik koop niet vaak banden dus had hier google voor nosig.

Duidelijke site. Breed assortiment. Prima prijs

Zocht op mijn favorite merk met er achteraan mijn bandenmaat. Gelijk een lijst met mogelijkheden. Super simpel heel fijn.

Gewoon zoals het hoort.SNEL,DUIDELIJK,CORRECT

Altijd 100% tevreden over de snelheid, duidelijkheid en levering.

Toppiee!

Ik hoor goede ervaringen, dus we gaan het eens uitproberen!

Snel, duidelijk, voordelig

Goede zoekfunctie op de site, overzichtelijk wie montagepartners zijn en hoeveel het kost. Handig dat je daar ook al voor betaalt.

**********, bestelling niet geleverd!

Op 1 mei een bestelling gedaan bij hun dochterbedrijf bettertires. De bestelling is nooit geleverd. Na 13 e-mail contacten tussen mei en eind augustus bleef en blijft het stil vanaf hun kant. Mijn geld ben ik kwijt, de bestelling is nooit geleverd, kortom oplichting! Bestel liever bij de concurrent!

Geen betere band dan een vertrouwensband

Praktisch, goed en goedkoop

Duidelijke site met goede prijzen

Ik was opzoek naar goede winterbanden en heb deze makkelijk kunnen vinden op de site. De prijzen van de site zijn ook goed!

Vordelig, snel besteld en overzichtelijk

Vergeleken met andere sites die ook zeggen dat ze voordelig zijn, is de bandencocurrent wel het voordeligst. Site is overzichtelijk en je plaatst snel een bestelling. Een aanrader.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA