Snelle correcte service

Goede en snelle levering

Makkelijk te vinden vlotte service

Ik was opzoek naar winterbanden en vond de band die door de anwb als beste getest was op een hele eenvoudige manier. Vervolgens worden de banden keurig thuisbezorgd

Ongecompliceerd en snel!

Bestelling snel Verzonden en goed gemonteerd.

duidelijke website en snelle levering

Goede omschrijving van de band waardoor je de juiste band goed en makkelijk kunt uitkiezen

goede en snelle levering

eenvoudig en snel en goede service

Snel geleverd !

Super ervaring

Top service beter dan hier is er niet !

Goede banden Gooie Prijs

Gooie kwaliteit goede prijs en banden

Makkelijk bestellen en veel keus

De webshop is overzichtelijk en je hebt veel keus uit banden. Het hele bestelproces verloopt ook zeer soepel.

Ik heb meerdere keren producten bij jullie gekocht, ik ben zeer tevreden over de aangeboden diensten en de kwaliteit van jullie producten! Ik raad het graag aan!

Site is overzichtelijk en de prijzen zijn redelijk tot goed

Kreeg de tip van een goede vriend die zeer tevreden is over bandenconcurrent.

Blij met de kwaliteit

Zorgen dat de banden misschien een oud productiedatum hadden, maar waren de banden nieuw en hooguit een paar weken oud.

snelle levering van topproducten

Zoals altijd, goede service, no nonsense

Na 2 weken geen band in huis

Het leek allemaal zo goed te gaan. Na 1 dag uw banden in huis. Helaas na 2 weken nog steeds geen banden. De bezorger krijgt de schuld. Allemaal leuk en aardig maar ik wil gewoon mijn banden waar ik recht op heb. Gisteren opnieuw contact opgenomen. Zou aan gewerkt worden. Vandaag weer niets gehoord

Onverwacht positief

Gezien de veelal negatieve reacties op internet zag ik het nogal somber in. Maar ben zeer positief verrast door redelijk snelle levering ! Montage door partner ging ook redelijk vlot.

Snel en gemakkelijk

Op de site is het eenvoudig om een keuze te maken doordat je gemakkelijk kunt vergelijken. Ook de mogelijkheid om een montagepartner te vinden is ideaal.

Eckhardt Bandenservice, binnen 30 minuten gewisseld, aardige kerels

Door bandenconcurrent winterbanden van Pirelli snel geleverd, binnen 5 dagen. En door bandenservice Eckhardt in Heerhugowaard netjes gemonteerd.

Op afgesproken dag geleverd

Banden zijn netjes op tijd thuis afgeleverd. Door alle slechte reviews had ik er een hard hoofd in maar ben erg tevreden over BandenConcurrent.

banden na twee weken nog steeds niet geleverd! Geen enkele direct contact mogelijk. Er wordt niet gereageerd op mijn e-mail.Trackmail gekregen die niet werkt!

De banden waren snel geleverd, 3 a 4 werkdagen, zoals ook aangegeven bij de bestelling. Ik had ze per ongeluk een maat te klein besteld. Dit bij bandenconcurrent aangegeven en de begeleiding van de retour is zeer duidelijk. Intussen de juiste besteld, ik ga er van uit dat deze binnenkort geleverd worden. Goede service

Levering en montage naar wens.

goede prijs, veel keuze

positief

Goede service mooie prijs

Mooie prijs/kwaliteit

Hele goede ervaring

Snel en betrouwbaar. Goede banden kleine prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding

Veel keuze, goede prijs kwaliteit verhouding

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA