Snelle en makkelijke levering

Banden besteld voor mijn bus. 5 dagen later al geleverd bij het aangesloten bedrijf en binnen een week ook gemonteerd op mijn bus.

Makkelijk uit te zoeken

Goede levering geen na werk

Makkelijk en snel te vinden op internet

Beste prijse, snelle dienst!

Mijn Nederlands is niet te goed…

Niks mis mee

Makkelijk banden vergelijken en bestellen voor een goede prijs. Super handig om af te laten leveren bij een montage partner zodat je alleen even snel langs hoeft te rijden om de nieuwe bandjes eronder te laten zetten.

Gebruiksvriendelijke website

Gemakkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader!

Fantastische service met oog op snelheid en tevredenheid!

Bij bandenconcurrent is het overzichtelijk, voordelig en supersnel! echt een aanrader voor degene die toch snel even winter/zomerbanden nodig heeft!

Snel geleverd, wel erg veel nadruk op ventielen

Snelle levering, dat was prima voor elkaar. Beetje jammer dat er steeds wordt geprobeerd om je nieuwe ventielen aan te smeren, voor een behoorlijk hoge prijs. Dit is tijdens het bestellen 2 a 3 keer, en na het bestellen nogmaals per mail.

Super simpel en snel!

Simpel en overzichtelijk bestellen en alles wordt gemakkelijk afgeleverd bij de montagepartner. Makkelijker kan bijna niet

Goed en betrouwbaar

Snelle levering en goede service bij care4cars

Weer keurig in communicatie en levering

Vaker besteld op deze manier en tot nu toe prima geleverd

eerste keer

geen idee

Duidelijke site, snelle keuze

Zeer duidelijke site, eenvoudig te bestellen en snel af te rekenen.

Prima ervaring mee.

Tevreden over de banden, prijs was goed. Ze bleven na uitpakken wel behoorlijk ingedeukt, blijkbaar hebben ze wel langere tijd ikln de verdrukking gezeten. Achteraf vind ik en mijn monteur dat ik de ventielen wel erg duur heb betaald. Komt ook nog eens bij dat ik ze niet kan gebruiken, omdat ik blijkbaar ventielen met sensoren heb. Misschien goed om klanten daarop te attenderen bij de aankoop, want ik kreeg de ventielen als suggestie aangeraden.

Scherpe prijs, snel geleverd

Reeds vaker besteld bij bandenconcurrent, wederom de beste prijs, snel en correct geleverd.

Scherpe prijs , snel geleverd, bedankt

Klasse

Heel tevreden

Netjes afgeleverd

Goeie shop

Even afwachten totdat ik de bestelling binnen heb, maar vooralsnog is de koop goed verlopen. De website is gebruiksvriendelijk qua inrichting en gemakkelijk te volgen. Bovendien hebben ze een uitgebreid assortiment en een uitgelezen selectie aan montagepartners. Een band bestellen was nog nooit zo easy.

gewoon goed

Overzichtelijke webwinkel en snel afgerekend

Ik kon zonder moeite de juiste banden voor mijn auto vinden d.m.v. het kenteken. Er werd een ruime keuze aangeboden tegen scherpe prijzen. Het afrekenen ging vlot en simpel. De ruime keuze aan betaalmethodes was erg fijn en heeft een grote meerwaarde. Een echt aanradertje

Geweldige service

Het uitzoeken van de banden is makkelijk, net als de juiste montagepartner vinden. Prima keus qua banden en partners. En de prijs is perfect

Volop keus tegen een goede prijs.

Makkelijke site om te bestellen en handig dat er gelijk gekozen kan worden waar ze er onder te zetten. Zeer tevreden mee.

Top banden voor een goede prijs en snelle levering Snelle levering

De banden bestellen was eenvoudig en werden snel thuis afgeleverd.

Top Top !!

2x banden besteld, gewoon goed. levering in 4-5 werkdagen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA