Zeer goede kwaliteit

Vlotte & tevens duidelijke service

Ik was op hoogte van de correcte maten die mijn nieuwe banden moesten hebben, maar was er nog niet uit welke het zouden worden. Via de site word er voldoende informatie getoont, en dus was de beslissing gauw gemaakt.

Makkelijk en duidelijk

Groot aanbod. Geen wetenschappelijk onderzoek nodig om een band te kiezen. Goede prijs. Snel geleverd

Ik had nieuwe banden nog en jullie waren het goed koopste via internet.

Mijn ervaring voel als prettig

goede prijs en snelle levering

Hier al meerdere keren banden gekocht, levering vlot en duidelijk vooraf aangegeven. Bij de bekendere garages vragen ze echt veel te veel geld voor banden ( verdienmodel ) , mijn advies koop hier je bandjes. Rij even naar een autosloperij om te vragen ze erop te zetten en hou onderaan de streep veel geld over in vergelijking met een garage

Snel besteld snel in huis

Goede prijzen goede service

Dik in orde

In het verleden ook banden besteld, ruime keuze , duidelijke website en snel geleverd

goed,

gewoon goed, levering netjes volgens afspraak

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Vriendelijke en goede informatieve service

Voor het eerst nodig voor een eerste wintersport dus op zoek naar hulp en een prijs waarmee ik het aandurf om een aankoop te doen voor in het buitenland. Werd vrijwel meteen terug gemaild met uitleg over de sneeuwvlok en andere codes op de banden. Ook nog eens ruime betalingsmogelijkheden wat enorm helpt om de aankoop veilig te realiseren. Enorm bedankt

zeer overzichtelijk en snel

Fijne website en veel keus op voorraad

Super service!!

Snelle levering goed prijs

Met de Blackfriday nog een leuke aanbieding. Duidelijke informatie, snelle reactie via de helpdesk en snelle levering. Navraag gedaan over de DOT code van de banden: "Helaas kan ik je niet de exacte DOT code geven. Dit komt omdat wij werken met een te grote voorraad om dit op te slaan. Wel kan ik je meegeven dat 98% van de banden op de website niet ouder is dan een jaar. Mocht de band ouder zijn dan 3 jaar, dan zullen wij dit altijd aangeven in de product omschrijving". Er zijn ook bedrijven die 5 jaar rekenen als nieuw, dus goed om te weten. Mijn banden waren gloednieuwe banden uit week 32 van 2023.

Breed assortiment

Overal waren de banden, welke ik wilde uitverkocht. Hier kon ik ze aanschaffen

Super easy

Snel, informatief

Op de site snel de banden kunnen vinden voor mijn auto. De gewenste banden waren op voorraad (bij Profile niet) en snel kunnen bestellen. Kan nog geen informatie delen over de montage, deze moet nog plaatsvinden.

Snelle bestelling en makkelijk om direct een montage partner te selecteren!

Overzichtelijke manier om direct banden te vergelijken op het gebied van prestaties en prijs. Veel betaalmogelijkheden in combinatie met makkelijk selecteren van een bedrijf in de buurt voor het monteren van de banden.

Super makkelijk en overzichtelijk.

Bestellen gaat heel eenvoudig. Transparant over prijs. Snel geregeld en inzicht op mogelijkheden voor montage in de buurt. Nog niet daadwerkelijk de banden binnen of gemonteerd dus daar kan ik niets over kwijt. Wat ook nog prettig zou zijn is gelijk door gaan naar de site voor montage om een afspraak te maken.

Fijn

Fijn

Goede bestelomgeving

Makkelijk bestellen uit veel verschillende keuze's

Lekker makkelijk en snel afgerond

Snel geregeld, beter en sneller dan menig "bandenhandelaar"

Scherpe prijs, vlotte levering

Mooie en handige website, scherpe prijzen. Juiste keuze kunnen maken.

Veel keuze, goede prijs kwaliteitverhouding, snelle website!

Snelle en makkelijke website. Veel keuze en goede winterbanden gevonden. Super dat er ook montageservice in de buurt is. Heel tevreden!

Lekker vlot geleverd

Volgende banden bestel ik waarschijnlijk weer bij de bandenconcurent

Super snelle service!

Al eerder banden besteld en binnen de verwachte levertijd binnen. Aan te raden!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA