Super snelle service!

Al eerder banden besteld en binnen de verwachte levertijd binnen. Aan te raden!

Lage prijzen met snelle levering

Voor de 2e keer banden besteld ivm zeer ruime keuze aan banden, scherpe prijzen en snelle verzending (naar mijn Garage)

Gemakkelijk te bestellen

Prijs kwaliteit is zeer goed

Goedkoopste van allemaal

Goed en snel

Goed en snel

Makkelijk en kwaliteit top !!

Alles ging makkelijk en kwaliteit word er geleverd top !!

Goeie prijzen en aanbiedingen

Duidelijk website met heldere uitleg van de banden. De prijzen zijn lager dan bij andere aanbieders.

Gemakkelijk, en duidelijk

Makkelijk te vinden. En makkelijk te bestellen. Prijs is zeer concurrerend. En nu dus 30 euro goedkoper dan andere websites.

Snel en goed

Het is de derde keer dat ik bestel. Zeer goede ervaring.

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Goedkoop en veilig

Top bedrijf wat zijn afspraken nakomt

Dit bedrijf komt zeker zijn afspraken na en is zeer betrouwbaar

Goed en goedkoop

Ik heb jaren lang in een. Autoonderdelen zaak gewerkt zelfs daar kon ik deze banden met veel korting niet goedkoper krijgen dan bij jullie Mijn keuze was dus snel gemaakt Mvg Hidir

Scherpe prijzen

Tevens zitten de montagebedrijven in de buurt

Effectief en goedkoop

De site werkt goed, de banden zijn goed betaalbaar en het afleveren bij een garage die gelijk monteert is heel fijn.

Goede kwaliteit en prijs verhouding met goede uitleg banden.

Mooie deal en goede verhouding kwaliteit en prijs.

snel vlot overzichtelijk en goedkoop

Al eerder banden hier gekocht en erg tevreden door de soepele afhandeling.

Alles makkelijk en duidelijk te vinden

Menu is heel goed gemaakt, Alles staat duidelijk en opties staan duidelijk. Bij banden concurrent ben je niet lang bezig je weet meteen te vinden wat je zoekt!!

Snel bestelproces, goede prijzen

Ik had twee nieuwe banden nodig voor mijn winterbandenset. Mijn garage had een offerte gemaakt maar na ff zoeken kwam ik bij Bandenconcurrent uit, goedkoper dan de inkoopprijs van mijn garage. Ik heb ze besteld, nog niet binnengekregen. Review over bezorging volgt tzt.

goede prijs en duidelijke website

Goede prijs voor mijn all season banden, website is duidelijk en voordeel dat je uit meerdere montage partner kunt kiezen. Hierbij ook duidelijk de montageprijzen per partner aangegeven.

vlug,voordelig,vlot

vlug,vlot en voordelig

Super eenvoudig en snel besteld

Super simpel, duidelijke keuzes, gevonden wat ik zocht!

Makkelijk alles geregeld

Bandenmaat invoeren, banden kiezen, bestellen en betalen en vervolgens op afspraak de banden onder de auto zetten bij een garage bij mij in de buurt.

top

makkelijk en snel

lekker makkelijk

Lekker simpel nette prijzen makkelijke site om te bestellen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA