Makkelijk zoeken en beschrijving en uitleg erbij. Top dat je ook een garage kan selecteren.

Tevreden!

Bestelling op tijd ontvangen en de goedkoopste op internet gevonden!

Scherpe prijzen, probleemloze leveringen

Reeds meerdere setjes besteld, ook voor winterbanden een groot aanbod en wederom de laagste prijs!

Handige site, fijn dat ze ook direct bij een partner gemonteerd kunnen worden.

Tot nu toe top, natuurlijk nog de levering en montage afwachten.

makkelijk en snel betaalbare banden zoeken van budget tot high quality

altijd weer makkelijk banden uitzoeken met de eventuele nodige alternatieven. eenvoudig besteld en snel geleverd..

Beste prijs en snel geregeld

Zelf de beste banden uitzoeken voor je auto voor de beste prijs. Dik 200 euro bespaard door bij bandenconcurent te bestellen dan bij de garage. Banden bestellen kan je zelf. Gewoon doen!

Duidelijke website, goede aanbieding

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Goede actie en fijn dat de banden bij de garage geleverd kunnen worden

makkelijk

Snel besteld en goedkoop aanrader

Snel en eenvoudig zoeken op goede bande!

Snel en efficiënt vind je de juiste banden, vervolgens vind je net zo makkelijk een locatie voor montage en spreken de Processtappen voor zich. Erg eenvoudig!

Snel, overzichtelijk en goedkoop

Snelle en overzichtelijke site, genoeg keuze en fijne prijzen

Banden snel geleverd op het aangegeven adres.

Snelle levering en goedkoop!

Voor de 1ste keer banden besteld en op tijd geleverd en een goede service top

Ik heb hele goede ervaringen met BandenConcurrent

Ik heb hele goede ervaringen met BandenCocurrent ik heb wel eens verkeerde banden besteld deze zonder twijfel terug mogen sturen en gelijk de goede ontvangen dat noem ik pas service en dit al vele jaren perfect en graag zo door gaan hartelijke groeten van Kees uit Zwartewaal

Banden als nieuw met korting

Heb demo banden gekocht voor een mooie prijs ze zijn snel geleverd heb ze nog niet gebruikt komt pas bij de apk keuring heb ze al vast in huis

De BandenConcurrent is een uitstekende handelspartner.

Ik heb bij de BandenConcurrent de nieuwe banden besteld omdat je via de internetpagina op een vlotte manier wordt wegwijs gemaakt. Daar komt nog eens bij dat de prijzen zeer concurrerend zijn, hetgeen in de naamstelling al wordt vermeld. Dat de bestelde banden rechtstreeks naar een partner ter montage worden gestuurd, geeft je als klant een gevoel van “ dat is toch wel erg handig, het neemt je een stuk werk uit handen”. Nu ga ik er van uit dat, nu ik de banden een paar minuten heb besteld, dat de verdere afwikkeling net zo goed gaat als wordt voorgesteld, daar heb ik echter het volste vertrouwen in.

wat een goede site met duidelijke informatie

ik was op zoek naar winterbanden voor mijn bus en door bandenconcurrent heb ik de juiste gevonden. brandstof besparende en goede grip banden voor een mooie prijs.

prima site, makkelijk en snel

makkelijk en snel, duidelijk overzicht en partners over heel NL

Super!!!

Het was Bandtastisch!!!

Snel en betrouwbaar

Duidelijke site, snelle levering goede producten

Heel blij met jullie. Alles duidelijk snelle levering en goede producten.

Vertrouwd

Het is heel moeilijk om een vertrouwd bedrijf te vinden tegenwoordig, gelukkig zijn jullie er 1 van

Alles in een plek. Snel geregeld!

Goeie prijs, kwaliteit, snel geregeld

wide selection and easy comparison

It is one of the best user friendly sites I've ever used. It is good to see and check a lot of specifications in one look at the same time.

Een geweldige super site

Ik heb Google maar de beste site die er was deze heel overzichtelijk met de beste prijzen dus de bestelling was zo geplaatst

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA