wide selection and easy comparison

It is one of the best user friendly sites I've ever used. It is good to see and check a lot of specifications in one look at the same time.

Een geweldige super site

Ik heb Google maar de beste site die er was deze heel overzichtelijk met de beste prijzen dus de bestelling was zo geplaatst

Snel, eenvoudig en voordelig

Bij Bandenconcurent online een set winterbanden besteld, dit ging snel en eenvoudig waarbij de banden ook scherp geprijsd zijn. Zeker een aanrader en mijn adres voor de volgende keer.

Eenvoudige bestelling via prettige site

Ik heb specifiek een merk en type band gezocht. Vele websites bezocht. Gelet op de positieve reviews in relatie tot de prijs, gekozen om de banden bij bandenconcurrent.nl te bestellen. Op dit moment zijn de banden nog niet geleverd, er wordt duidelijk aangegeven tussen welke dagen de banden geleverd worden.

Besteld, geleverd.

Goede banden eerlijke prijs

Eenvoudig en snel geleverd

Ruime keus voor een goede prijs

In plaats van relatief dure banden via de garage, waar je kiest uit beperkte voorraad, is dit een mooi online alternatief. Fijn dat er een keuze is om ze thuis of bij de garage te laten bezorgen.

Prijs

De lage prijs.

ik wou zo snel mogelijk 4 winterbanden hebben voor een goede prijs. ik zie door de bomen het bos niet meer en heb er geen verstand van maar het is prima gelukt om banden te bestellen.

Bestellen een gemak top

Makelijk en ook me maat top bij anderen niet te krijgen ook goede site top

Geweldig bedrijf in een woord.

Banden online besteld snel geleverd. Goede prijs voor een kwaliteits banden.

Bestellen gemakkelijk en een goede prijs

goede prijs

goed en gemakkelijk

goede, makkelijk te navigeren site. banden hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding

Erg gebruiksvriendelijk

Ik heb bij Bandenconcurrent.nl besteld nadat ik door mijn vakgarage ben doorverwezen. Hierdoor kwam ik erachter dat het bestellen van banden bij Bandenconcurrent.nl niet alleen geld scheelt, maar ook erg gebruiksvriendelijk is voor zowel de klant als de montagepartner. Het is dus zeker aan te raden om hier te bestellen mocht je banden nodig hebben.

Banden tegen gunstige prijzen. Correcte levering. Prima montagepartner bij Roadmaster in Pijnacker.

Schnelle en top quality

Grote keuze en eenvoudig monteren

alle mogelijke merken banden overzichtelijk gerangschikt, waardoor je keuzemogelijkheden groot zijn. Bovendien eenvoudig een partner te vinden die ze voor mij gaat monteren.

Juiste band voor de juiste prijs.

Ik zocht al een tijd naar een kwalitatief goede winterband van 20 inch voor een beetje een redelijke prijs en vond deze hier met een goede black friday- korting.

makkelijk en snel

goede website, werkt snel en gemakkelijk en zeer goede prijzen.

Super snel en makkelijk

Handige site en goede service. Ook de aangeboden alternatieven zijn handig.

makkelijk toegankelijk

toegangkelijke site en goedkoopste prijs!

Goede service en goedkoop

Banden worden snel geleverd bij je thuis maar ook bij een montagepartner. De partner belt netjes op en afspraak is snel gemaakt. Ook weer een goede service van de montagepartner

Duidelijke ondersteuning keuzeproces, scherpe prijs en goed netwerk installateurs

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA