Super makkelijk en snel

Fijne website en meteen een montage locatie erbij gevonden Top!

mijn ervaring met de vorige banden waren zo goed bevallen dat ik spijt dat bij de afgelopen banden bij een ander heb gekocht dat ik nu weer ben terug ben gegaan zowel voor de service als de kwaliteit

heldere uitleg, snel vergelijken, slimme hulp bij keuze maken

Op advies van mijn vader gauw setje banden bestellen. Website werkt goed, handig om keuze te hebben tussen thuis of bij garage, ventielen auto bijgeleverd, en vooral gebruik gemak in bestellen met uitleg per type en begrijpelijke specificaties.

Makkelijk, snel en goede prijs. Montage in de buurt

Makkelijk kiezen, goed overzicht en de beste prijs. Ook fijn dat monteren in de directe omgeving kan.

Gewoon weg top!!

Voordelig en goede service

uitstekende band ook wat geluid betreft

Heb deze banden gebruikt voor de trailer, dit werkt uitstekend.

gewoon top

jullie hebben tenminste alle banden op voorraad die ik nodig heb levering is ook snel

Uitmuntend

Goede banden voor een goede prijs garage in de buurt die ze monteert en ze worden daar afgeleverd! Ik ben blij!

altijd betrouwbaar

Ik heb al jarenlang mijn banden via BandenCocurrent gekocht en altijd tot volle tevredenheid

Werkt top dit

Dit is echt top alles word geregeld je zoekt een bedrijf uit bij jou in de buurt en daaar worden de banden gebracht en gemonteerd!

Goede, duidelijke website en mooie prijzen!

Aanbevelenswaardig!

Goedkoop en goed

Goedkoop en optijd bezorgd bij mijn vaste garage

Top banden!

Top banden voor een geweldige prijs

Goede service en klantvriendelijk

Goed alles staat duidelijk aangegeven op de site. Ze sturen een mail naar je toe als je bijvoorbeeld je ventielen bij je banden bent vergeten te bestellen.

no nonsense en betrouwbaar

BandenConcurrent is concurrerend, geeft gerichte informatie, levert A-merken tegen scherpe prijzen en kent korte levertijden.

Goedkoop en makkelijk geregeld

Goede prijs en service, handig dat montage bij het afrekenen al te regelen valt.

Top met een goede prijs kwaliteit, snelle service en simpele betaling

De bandenconcurrent heeft het allemaal met concurrerende prijzen, goede kwaliteitsbanden en snelle levering. Is prima!!

Tijdens coronatijd ben ik uitstekend geholpen met een bandenwissel voor de deur

Tijdens coronatijd moest ik mijn banden laten wisselen. Via bandenconcurrent kon ik de verschillende typen goed vergelijken, ook op bv label voor brandstofverbruik. Ze boden toen ook nog een service om voor je eigen huis de banden te verwisselen. Nu ik weer aan nieuwe banden toe ben, kom ik na wat vergelijken toch weer hier uit. Helaas kon ik de bandewissel-service aan huis niet meer vinden. Maar niet getreurd, nu worden ze gewisseld bij een garage met goede reviews.

Heb altijd besteld op tijd geleverd .duus top

duidelijke website die je altijd de juiste band doet kiezen.

Door de grote hoeveelheid banden merken en typen is er altijd wel een band te vinden die bij je past. Tevens bied de site zelf alternatieven voor als je een band gevonden hebt. ze proberen je niet de duurste band te laten kiezen maar de beste prijs kwaliteit.

Al meerdere malen banden met tevredenheid gekocht

snel te doen...prima

prima tot dusver...

Vaak besteld, nooit ontevreden.

Doen altijd wat ze beloven, nooit problemen mee gehad.

Good

Good

Geweldig!!

Eerder daar banden besteld en super tevreden, goede banden en perfecte service!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA