Wel ok

Communicatie over mail is erg vermoeiend. Antwoorden zijn onduidelijk en soms helemaal geen antwoord. Jammer dat je niet even kan bellen .

Lekker makkelijk bestellen ,en voordelig .

Goede website ,en voordelig

Amazing

Everythink going fast easy and good banden

Snel

Altijd snel geleverd!

Makkelijk bestellen

Genoeg op voorraad

makkelijk bestellen en veel montagepartners

Ik bestel al jaren mijn banden bij bandenconcurrent.nl. Altijd probleemloos en goed.

Goede prijs gemakkelijk bestellen en levering op locatie

Op zoek naar redelijk geprijsde winterbanden, kwam ik Black Friday deals van banden concurrent tegen. Bijna 50% goedkoper dan degevstigde orde en makkelijk bestellen!

Goede ervaringen

Wij kopen vaker hier onze banden. Snelle levering en niet duur

Makkelijke site

Heel duidelijk en de prijs valt me reuze mee.

overzichtelijke site, veel keuze, mooie prijs!

eenvoudig de juiste banden gevonden voor een zeer mooie prijs. makkelijk een montage partner uitzoeken en alles op 1 plek geregeld. een aanrader!!

Snel jouw gewilde informatie

Snel jouw gewilde informatie, en fijne makkelijke site.

Snel en gemakkelijk besteld. Goede black friday aanbieding!

goed overzicht en de goedkoopste

duidelijk overzicht en goedkoop. prima om banden te bestellen. ook de monteur service in de buurt is goed.

Duidelijk site, correcte informatie, beste prijs

Prima, conform afspraak.

Goede prijs

Heel makkelijk te bestellen en voor een leuke prijs. Website is ook heel erg overzichtelijk waardoor je goed kunt vergelijken. Zeker aan te raden!

Ruime keuze, veel informatie en daardoor een goede keuze kunnen maken.

Het aanbod is enorm maar door de uitgebreide informatie per band is het niet moeilijk om een weloverwogen keuze te maken. Eenmaal een band gekozen regelt Bandenconcurrent de rest. In mijn geval het monteren van de banden bij een garage in de buurt. Ik heb alle grote bandenbedrijven wel bezocht via de websites maar er was altijd een reden om verder te zoeken. Beperkte keuze, uitverkochte modellen, kortingsacties die helemaal niet voordelig uitpakken of forse bedragen die voor montage worden gerekend. Bij de Bandenconcurrent voelde ik me als klant goed geadviseerd en geïnformeerd en dat tegen een scherpe prijs.

makkelijker kan eigenlijk niet

2 minuten werk, goede prijs, makkelijke site

Top kwaliteit en service tegen de beste prijs

Eenvoudig bestellen en nergens goedkoper. Goede servicepartners die de banden monteren.

Perfect voor elkaar

Snel besteld, goede aanbieding

Snel geregeld top

Snel geregeld. Volgende keer bestel ik ook mijn voorbanden .

Goede prijs en goede service

Goede prijs voor het juiste product. Goede prijs/kwaliteit verhouding

App werkt ideaal

Ik bestel voor het eerst maar het gaat als een mes door boter

Makkelijk kiezen en goede prijs

Een goede overzichtelijke webshop, prima service partners. Ik ben nu klant!

super relaxt bestellen en verwerken

makkelijk en snel geregeld

Snelle levering, prima prijs.

idem

81 Luchthavenweg