Duidelijke site, snelle levering en betrouwbaar!

Snelle levering banden

Snelle levering A-merk autobanden tegen een scherpe prijs. De montage is goed bij een net bedrijf met een aardige eigenaar.

Voorheen al eens besteld en goede ervaringen mee gehad. Naar aanleiding daarvan nogmaals besteld. zijn ook goedkoper dan anderen.Nu wachten op levering

Betaalbare prijzen + keuze om zelf te monteren of laten doen

Erg fijne website met ruime keuze en betaalbare prijzen. Daarbij is het erg fijn dat je kan kiezen of je zelf wilt monteren of dit laat doen door een monteur in de buurt.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen , veel banden en maat soorten

Helemaal Top

Top prestatie

Fijne duidelijke website !!

Heel makkelijk een paar banden kunnen bestellen nu hopen op een vlotte levering.

Ruime keus, en de beste banden

Simpel en goed

Helemaal top en op voorraad

Makkelijk en eenvoudig regelen

Gemakkelijk en betaalbaar

Erg overzichtelijke site, goed zoek filters en mooie prijzen

Ik moet mijn bestelling nog ontvangen, maar eerste indruk is goed.

Kwaliteit banden voor scherpe prijs geleverd met een perfecte service.

Al jaren koop ik banden bij BandenConcurrent. Altijd vollop keuze voor een goede prijs en netjes geleverd. Zoek niet verder, voor banden is er maar 1 adres!

Snelle en goede levering voor een super prijs

Ik heb altijd een goede prijs, beter is er niet te vinden en allerlei merken en soorten te verkrijgen

Snelle en betrouwbare service

Al meerdere keer heb ik mijn banden bij bandenconcurrent gekocht. Ik was altijd tevreden met de ruime keuze van banden, met de overzichtbare, duidelijke informatie over de verschillende banden, met het gemak van de bestellingsprocess en ten slotte ook met de snelle levering. Kortom: een aanrader!

Altijd snel geleverd, en nooit geen problemen

Altijd mijn bestellingen optijd geleverd, zoals aangegeven. Nooit geen problemen. En op de site altijd alles goed te vinden

Goed, handig en snel geregeld

Bestellen op de website ging uitstekend. Ik kon kiezen of de banden naar mij/garage of naar een (aangesloten) partner verzonden kon worden. Zonder problemen, erg handig! Bovendien zijn de prijzen erg mooi (betaalbaar). Bij het invoeren van mijn kenteken kreeg ik geen resultaat en aangezien ik nog niet weet hoe de verzending/ontvangst zal zijn, daarom (vooralsnog) een 9.

One stop shop ervaring

Ideaal, banden besteld en laten leveren bij de garage waarbij ik ook direct betaald had voor montage.

Overzichtelijk en de goedkoopste!

Overzichtelijke website, veel keus en de beste prijs. Tevens kan je gelijk een bedrijf kiezen waar je de banden wil laten monteren inclusief prijs. Wat wil je nog meer!?

Eenvoudig site, meteen mail voor verwerking ontvangen

Prima tot dusverre, eenvoudig qua bestelling, nu hopen op spoedige levering bij de montage partner

Zeer goede ervaring

Door hele goede ervaring…….

Wederom een goede ervaring met een bestelling die …snel….en…..goed opgepakt en doorgezet wordt "…………

Makkelijk snel en de goedkoopste

De site werkt makkelijk, je kan snel bestellen en de bestelling is snel thuis. Qua prijs echt wel een van de goedkoopste

Alles makkelijk in 1 keer

Het vinden van de juiste banden is makkelijk en snel. Daarnaast kun je ook meteen een montagepartner in de buurt opzoeken en ze daar laten leveren. Scheelt een hoop zoekwerk en stress. Helemaal top!

Loopt op rolletjes!

Snel, klantvriendelijk en alles onder een (digitaal) dak!

Goede prijs, snelle service

Snel gekocht met een goede deal

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA