Snelle afhandeling van de bestelling.

Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Nieuw bandje? Zo gepiept

Top ervaring, lekker snel, voor een goede prijs/kwaliteit spullen shoppen voor je schatje op wielen. Mijn portemonnee en wagen zijn blij met jullie!

Easy and clear

Good prices and lots of useful services

Je kan er makkelijk wat bestellen en duidelijke informatie over de banden.

Zeer fijne site om banden op te bestellen, ruime keuze om uit te kiezen. Er staat veel informatie over de banden bij wat helpt bij het kiezen voor de juiste band.

gemakkelijk zoeken en goede toelichting

Net mijn winterbanden besteld. Goede uitleg en zo gepiept. Fijn dat je ook een montagepartner kunt uitkiezen

Snelle goede service

Altijd blij met de service

Snel en correct

Al vaker besteld. Overzichtelijke website en snelle levering.

Overzichtelijk en Makkelijk

Alles staat in duidelijke taal weergegeven, nodige informatie is binnen handbereik.

Duidelijke site

Net besteld. Hoop dat ze op tijd geleverd worden voor een nette prijs

Goede service!

Leuke prijs, snel geleverd! Al vaker zaken gedaan met dit bedrijf

Makkelijk, snel, overzichtelijk.

Je hebt snel de band gevonden die je zoekt door jullie zoek menu, handig is ook de tip advertentie ertussen door tijdens het zoeken voor goedekope deals. En de website is overzichtelijk gemaakt. En met betalen ben je ook zo klaar ipv nog honderd regeltjes in te vullen. Uitleg uitroeptekens bij de banden prestaties/specificaties is ook top, zeker voor een leek om iets van banden te begrijpen. Gewoon een fijne shop ervaring.

Vlotte afwikkeling en scherp geprijsd

Al jaren haal ik mijn banden bij Bandenconcurrent tegen de scherpste prijs en vlot geleverd. Absolute aanrader!

Vlotte levering, scherpe prijs

uitzoeken (voldoende keuze) bestellen, betalen, leveren, laten monteren. Ingewikkelder wordt het niet. Scherpe prijzen, gratis levering (niet eerst denken dat je een goede prijs hebt en dan geconfronteerd worden met 40 Euro bezorging)

makkelijk bestelproces

Mijn garage had me de link gestuurd met de juiste banden. Bestellen ging makkelijk en snel

Op aanraden van mijn garage de banden online besteld. Het is fijn als een bedrijf mee denkt met de consument en bandenconcurrent is er voor hen! Naast dat het goedkoper is, is de gebruiksvriendelijkheid ook zeer hoog. Lekker online bestellen en af laten leveren op locatie naar keuze.

Snelle levering en betrouwbaar.

Snel besteld en goede service

Makkelijk en goede prijs

Bestellen gaat snel en makkelijk.

Super goede prijs en kwaliteit! Snelle en makkelijke website

prima leveringen

ze doen wat er wordt beloofd, en er is veel keus.

Goede prijs en snelle levering.

Ik heb inmiddels 4x een set banden besteld en lijden naar volle tevredenheid geleverd gekregen.

Duidelijk en gemakkelijk

Gemakkelijk zoeken naar de juiste banden voor mijn auto. Totale kosten zijn ook duidelijk aangegeven. Geen verassingen achteraf. Nu nog even afwachten hoe de montage gaat verlopen.

Fijne website met concurrende prijzen

Ideaal om de banden naar een montagepartner in de buurt te kunnen sturen en daar in een klik ook de APK uit te kunnen laten voeren.

Snelle levering? Na 5 werkdagen zijn mijn banden nog niet eens verstuurd!!

Na zoeken en veel positieve reviews, besloten om mijn banden bij bandenconcurent te kopen. Helaas maken ze hun positieve reviews niet waar, na 5 werkdagen heb ik nog niet eens een bericht van verzending gehad, en als ik hier navraag over doe krijg ik een standaard mailtje terug met welgemeende excuses, maar verder blijft het stil. Op de site blijft staan dat de banden binnen 4 à 5 dagen geleverd worden. ( niet dus).

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA