Het gemak waarmee je de goedkoopste bandensite kan vinden met een hele duidelijke website

Dat je snel en duidelijk kunt vergelijken en in een oogopslag het merk, de kwaliteit en de prijs van de band kunt zien.

clear and smooth

I heard about BandenConcurrent from a friend. Ordering was super easy and clear. Really liked that they have ther own network of garages that can help with the installation of the tires, finding your own garage can be difficult.

Goede service, ruim aanbod.

Top.

Goed en snel geleverd

2e keer dat ik banden bestel hier en alles is in orde. Snel geleverd en goedkoopste online.

Transparent price with clear purchase instructions

I was planning to change my tyres after years, I campared different sites online and offline, BandenConcurrent offers the tyres with good prices and the installation places with good reputation

Makkelijk en snel

Tijdens Black Friday met mooie korting een set winterbanden gekocht. Bestel proces was eenvoudig en snel. Ook ideaal dat de banden direct naar een partner gestuurd kunnen worden voor montage. Zeer tevreden.

Goede service en zeer goed prijs

Goedkoper dan de reguliere banden handelaren en verlenen goede service

Eenvoudig en snel

Ik vond super goed prijs en makkelijk om te bestellen

Snel geleverd.

Snap er niets van krijg van DPD een melding dat ze op een depot zijn aangekomen om 6.35u dan is het wachten wanneer ze komen. 9.00u staat er en auto voor de deur met mijn banden, geen melding meer dat ze komen of dat ze aangekomen zijn. Was bij toeval thuis. Ben de laatste tijd twee pakjes kwijt geraakt en nooit meer iets van vernomen, nou kan ik wel een inschatting maken hoe dat het gebeurt als je de meldingen overslaat die ervoor zijn. Ben negatief voor DPD en goed te spreken over de Banden Concurrent.

Veilig en snel besteld !

Makkelijk en betrouwbaar adres voor banden

Makkelijk vindbaar en handige site Super

Alles vlot verlopen .

Na dat ik mijn keus had gemaakt volgde de bestelling en keuze van montage partner. In Den Bosch een ruim aanbod van montage partners. 3 dagen na de bestelling een mail dat de banden ter plekke waren en ik kon gelijk een afspraak voor montage op hetzelfde dag. Montage kundig en vlug verlopen. Ik kan ze aanraden

Met gemak besteld voor minder geld!

Snel vanaf de bank geregeld. De banden komen vanaf nu 'vanzelf thuis!I

Van A tot Z prima oké.

Prima prijs en vlotte levering.

Bestellen ging eenvoudig en goed

Prettige overzichtelijke site

Levering duurde erg lang

De levering van de banden aan het montage bedrijf duurde meer dan een week. Heb helaas vaker pech met de gedane leveringstoezeggingen. Dit was jammer! Terugkoppeling naar klant kan wel iets beter. Verder zeker geen klachten super schappelijke prijs en montage.

Vertrouwd, snel en goed

Snelle levering en scherpe prijzen.

pagina werkt perfekt

banden snel besteld

Goed bedrijf

Altijd optijd geleverd en een goeie service

Gewoon goed

Duidelijke website en gewoon een goede ervaring

Prima geregeld

Goede ervaring

Goede ervaring

Makkelijk te bestellen

Duidelijke site , en makkelijk bestel systeem

Zeer goede ervaring

Al vaker besteld en nog nooit teleurgesteld geweest.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA