Bestellen gaat makkelijk montage is nog even afwachten

Ziet er voorlopig veel belovend uit

Heb het 3 / 4 besteld was heel erg tevreden

Het komt ook heel goed uit met achteraf betalen… want veiligheid is belangrijk dan geld..

Duidelijke site, makkelijk bestelproces

Duidelijke site, goed te vergelijken en makkelijk te bestellen

Top geregeld

Alles zoals het via de site word gemeld. Een dikke 10 voor beide partijen. Zoals voor jullie als voor de garage.

Goede banden voor een mooie prijs!

Keurig geleverd, totaal 541 euro kwijt met opleggen en balanceren ipv 880 euro bij garage!

Ik bestel regelmatig banden hier altijd snel geleverd en altijd zo goed als alles op voorraad zeker aan te bevelen hier te bestellen

Zeer snelle service, kwamen eerder dan gepland!

Zeer snelle service, top!

good tires for a good price

9/10

Goede en duidelijke website alles snel geregeld

Snel en makkelijk bestellen

Wij hadden nieuwe banden nodig voor onze auto. Op internet gekeken en banden concurrent was toch veel voordeliger dan de andere concurrenten. Makkelijk te bestellen betalen en meteen bevestiging mail Fijne service super

Snel en makkelijk bestelling. Veel keuzen en goede prijzen

Goed!!!

Perfecte service en snel geleverd

Snel geregeld, perfecte organisatie

Snel geregeld, makkelijk en perfect georganiseerd.

Makkelijk en snel

Als je een beetje weet waar je op moet letten gaat het makkelijk en snel. Ruime keuze.

heel snel en gemakkelijk besteld.

Dit was voor mij de eerste keer om op deze manier te betalen. Heel duidelijk en gemakkelijk een paar banden zonder zorgen besteld.

Zoals beloofd snel geleverd!

Ik ben te vreden

Ik ben erg blij mee dat ik die website besteld, komt op tijd en ook fijn dat kan nog 30 dagen betalen.

goede prijs en snel besteld

moet de banden nog ontvangen, maar de site was duidelijk en het bestellen gemakkelijk. Hopelijk snel in huis!

Goede site en betrouwbare banden

Duidelijke site goed de bandmaten invullen keuze maken ( recensies over het merk van de band lezen betalen en bevestiging. Keuze uit garagebedrijven in je buurt. ( zelfs in je eigen wijk) Heb er eerder gebruik van gemaakt prima en tja de goedkoopste.

Duidelijke website, snel geregeld, compleet

Erg prettig om snel de juiste banden te vinden. Omschrijvingen zijn ondersteunend en fijn om de keuze te bepalen. Direct een montagepartner kiezen en daar af te leveren is super. 'Ontzorgen' samen met een scherpe prijs is bepalend om de volgende keer weer voor Bandenconcurrent te kiezen.

Top en snel geregeld

Veel keuze, makkelijk afhandelen met betrouwbare partners

Goede prijs, snelle levering

goede betrouwbare banden en voor een goede prijs en ze worden vrij snel geleverd dus ik ben zeer tevreden.

Goede prijs snelle levering

Twee banden besteld,is makkelijk en ze worden snel geleverd

Uitstekende service

Al meerdere malen banden besteld voor meerdere auto’s van ons elke keer top kwaliteit banden geen oude banden maar mooie nieuwe en super snel geleverd een keer vertraging gehad netjes bericht over gehad en meegedacht met een oplossing

Helemaal goed!!

Banden zouden na meer dan 5 werkdagen geleverd kunnen gaan worden. Uiteindelijk werden ze al na 2 dagen spontaan geleverd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA