super top Firma Banden concurrent

Gemakkelijk een goed keuze kunnen maken perfecte website

goed en goedkoop

goedkoopste

Betrouwbare banden site

Al meerdere keren besteld. Erg fijne site om te zoeken en te filteren naar wat je zoekt + een snelle en fijne afhandeling van de bestelling.

Makkelijke site om de juiste banden te vinden. De prijs is ook erg fijn

Kwaliteit en goedprijs

Vertrouwelijk en goede service

goede service

gebeld met de klanten service, en kreeg duidelijke uitleg en advies

Perfect.

Goedkope banden

Goedkope autobanden gevonden via jullie

Banden voor een goede prijs

Meerdere malen besteld, altijd goede service

Bij deze website regelmatig zomer- en winterbanden besteld. Levering geschiedt vlot en volgens afspraak. Kan het iedereen aanraden.

Makkelijk en snel geregeld

Ik kan makkelijk en snel online bestellen. Gelukkig kan ik de banden er zelf onder leggen en dan is alles zo weer gepiept!

super goed en snel

Easy to order, clear description, good service

Zeer overzichtelijke site, met heel keuze en een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding

Snelle service!

De site is heel duidelijk en de prijs is goed. Ik heb hier vorig jaar ook banden besteld ik ben zeer tevreden.

Super maklik!

Super maklik site. Alles geregeld.

Heb geen slechte ervaring met ze dus tot nu toe alles naar wens

TOP makkelijk besteld, snel geleverd !

Altijd heel veel keuze, advies en snel geleverd voor een mooie prijs ! Helemaal tevreden

Goede prijs/kwaliteitverhouding!

Ik heb de Pirelli Cinturato All Season Plus XL 3PMSF 225/40 R18 besteld. 4 stuks. Goed merk en stil. Had ze ook onder mijn vorige auto. Jullie hebben een goede prijs gegeven door die banden. Erg tevreden.

Overzichtelijk, makkelijk en goedkoop

Overzichtelijke site met een zeer ruime keuze en goedkoop. Ook de montage service die ze aanbieden is zeer handig.

Goede uitleg op de website

Bestel hier al jaren, duidelijke uitleg over de banden en goede prijzen. Heb ook een keer banden teruggestuurd en ook dit was geen probleem.

Produkt sbel gevonden

Bande snel gevonden en voor een goede priks als het ook daatwerkeliljk morgen in huis is een gele fette 10

snelle levering en demo banden, goede prijs

Dit is mijn eerste aanschaf via de bandenConcurrent, de prijs vond ik een mooie, snelle levering is ook heel fijn en dat jullie ook demo banden hebben. Nog mooier zou zijn als jullie de volgende dag al konden leveren, dat nog mooier zijn. Als dit inderdaad een succes blijkt, zal ik jullie vaker gaan gebruiken en aanbevelen bij collega's

Snelle bestelling voor een redelijke prijs!

Eenvoudig besteld en betaald

Super gemakkelijk gevonden en besteld

Ik beschrijf mijn ervaring als uiterst gemakkelijk dit doordat ik de banden die ik nodig had zo had gevonden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA