Helemaal top!

De site werkt perfect en ze bieden een super snelle levering aan in meerdere opties. Volgende keer weer banden nodig? Dan weet ik waar ik moet zijn!

Nog niet bekend eken

1 x eerder besteld ging goed ,hellaa mijn zoon paar dagen geleden besteld?? Banden NIET Leverbaar

Duidelijke website met goede ifnormatie

Een bekende van mij stuurde een band nodig wat ik had nieuwe all season banden nodig en ik had vrij snel de juiste keuze kunnen maken.

Snel en tegen een goede prijs

Goede info op de site. Snel mijn banden gevonden tegen een scherpe prijs. Snel bezorgd bij de garage en goed gemonteerd. Volgende keer weer!

Zeer scherpe prijzen, goede duidelijke website en eenvoudig te bestellen en betalen.

Prima product

Gemakkelijk bestellen en betalen

Band gekozen op basis van prestaties. Een B voor remmen op nat wegdek en een B voor verbruik. Dat is heel netjes, helemaal gezien de lage prijs van deze band (Roadhog).

Snel geregeld

Mooie site duidelijk

Hele goede ervaring

Ik heb eerder hier banden besteld. Ik heb zeer goede ervaringen mee en de banden zijn ook origineel. Tot nu toe de beste website.

Lekker overzichtelijk vergelijken!

Als je niet weet wat je precies zoekt in een band is dit gewoon een fijne manier van soorten en maten langs elkaar vergelijken! Ideaal om zo tot je keuze te komen en ook nog scherp geprijsd.

Goed en duidelijke info

Duidelijke beschrijving veel keuze

Veel keuze en duidelijke beschrijvingen

Snel juiste banden

Goede website ook voor iphone Beste prijzen

Betaalbare producten en service.

Snelle bestelling en afhandeling.

Fijne site, betaling ging goed

De banden nog niet binnen dus daar weet ik nog niks van

snel en eenvoudig

was allemaal duidelijk aangegeven !

Fast

Easy to order and fast ordering

Veel keuze in alle prijsklasse en overzichtelijke site

Deze website werd mij aanbevolen en terecht. Na het invullen van de gegevens van de banden direct goede resultaten in alle prijsklasse.

Top winkel en goede prijzen

Makkelijk besteld. Goede info. Ruime keus.

Al meer banden gekocht snelle levering bij mijn garage.

Altijd goed

Altijd goed en redelijk snel zelfs op Ameland !

Op advies van anderen voor jullie gekozen in verband met betrouwbaarheid, snelle levering en prijs

Betrouwbaar en goedkoopste prijs

Best Price

Best price found in the Netherlands and good information on each tyre they have for sale.

(goedkoop) Banden snel bestellen en snel geleverd. Zo blijf je wel terugkomen voor nieuwe banden

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA