Prima prijs - prestatie verhouding en snelle levering.

Voor mijn bedrijfsbus al meerdere malen banden gekocht en tot op heden snelle levering en een prima prijs-prestatie (kwaliteit) verhouding. Tevreden en zeker een aanrader.

super

snel goed .makkelijk bestellen.toppie

Genoeg keuze en handige website

Genoeg te kiezen en te vergelijken. Voor ieder budget een goede keus.

Alles liep heel soepel

Alles liep heel soepel. Ook met de garage die de banden monteerden. Ik kreeg keurig een mail wanneer de banden geleverd waren en het advies om een montage afspraak te maken.

Makkelijk bestellen

Goede prijsvergelijking voor zowel banden als montage in mijn buurt. Prima!

Bestel al jaren hier top service

goedkoop en gemakkelijk

Het is super makkelijk en snel om hier nieuwe bandenden te kopen EN de montage te regelen

Gewoon top.

Ik heb Hankook, 4seisonen banden gekocht. Super gemakkelijke site. Uitstekende prijs en snelle levering.

Altijd goed

Voor zoveelste keer banden besteld .. altijd top.

Snelle levering goede prijs!

Snelle levering goede prijs!

scherp,snel,vertrouwd

Wij zijn al een paar jaar klant en al die tijd naar wens geleverd. Helaas nog nooit het aankoopbedrag terug gewonnen:-)

Makkelijke website, goedkoopste

Bestellen ging makkelijk. Was zo te zien de goedkoopste op internet. Raar is wel dat er nu al om een review gevraagd wordt terwijl ik nog niets ontvangen heb.

Snel en makkelijk

Diverse websites en banden vergeleken. Bandenconcurrent bood de beste prijs. Dit in combinatie met het gemak dat je zelf een locatie kan kiezen waar de banden erop worden gezet maakt het voor de mij als consument erg aantrekkelijk de volgende keer mijn nieuwe banden hier weer te kopen.

Goede prijs voor de banden maar late levering

Ik had banden en ventielen besteld voor een nette prijs en er stond bij 4-5 werkdagen wat voor mij acceptabel was. Na 3-4 dagen kwam ik erachter dat de ventielen geen sensoren hadden dus deze heb ik geannuleerd, daar kreeg ik netjes mijn geld van terug. Er werden op dat moment 2 traceercodes aangemaakt voor de pakketten, maar hier zat 3-4 dagen later nog steeds geen beweging in. Nog een paar dagen daarna kreeg ik opeens een envelopje zonder afzendergegevens, met alleen mijn naam en adres, 2 postzegels erop en 4 ventieletjes erin. Heel vaag, ik moest 3x nadenken dat het de ventielen waren die geannuleerd waren waarvan ik mijn geld terug ontving. Ik heb diverse keren gevraagd naar de status van mijn bestelling. Uiteindelijk kreeg ik het antwoord: "De traceercodes worden morgen aangemaakt", wat voor mij niet duidelijk was want ik had al 2 traceercodes, alleen werkten ze niet. Nog 4 dagen later zijn ze er eindelijk en werden inderdaad de 2 nieuwe traceercodes geleverd. Wel op het verkeerde adres, maar ze waren er! DPD is geen betrouwbare partij wat mij betreft. Máár, de kwaliteit en prijs van de banden is goed. Alleen de communicatie en afhandeling van de bestelling laat nog wat te wensen over. Daarom een 7!

Communicatie is superslecht

Bestelling geplaatst, echter een verkeerde maat. Direct actie ondernomen en een mail gestuurd, wordt niet op gereageerd. Via de website een formulier ingevuld dat de order met spoed gewijzigd geannuleerd dient te worden, wederom geen reactie!~Twee dagen na bestellen een mail met de bevestiging van de verzending. Slechte service.

Beste website voor je banden

Geen andere website is zo overzichtelijk en nauwkeurig als de bandenconcurrent! En dan natuurlijk ook nog eens scherp geprijsd!

Bij de bandenconcurrent is het makkelijk en snel geregeld om de perfecte banden te vinden.

Mijn tweede keer bij de bandenconcurrent was opnieuw geruststellend; de eenvoud van het vinden van de juiste banden gaf me vertrouwen. De betrouwbare service en uitgebreide keuze bevestigen dat dit mijn go-to plek is voor banden.

Super overzichtelijk, flexibele keuze, goede prijzen.

Snelle afwikkeling en communicatie

Helemaal te vreden

Goedkoop en makkelijk

Snel zoeken, duidelijke informatie en goede prijzen. Fijn dat de optie er is om de banden te laten bezorgen bij een garage!

Super prijs super snel

Zat eert bij een andere on-line bandenleverancier, nu voor het eerst besteld bij de BANDENCONCURRENT!! Prijstechnisch super!! Gratis en zeer snelle levering!! Jullie hebben er een nieuwe klant bij.

Snel goedkope goede banden

Erg fijn makkelijk nieuwe banden uitzoeken.

Duidelijke site en scherpe prijs.

2 Michelin All season banden besteld. Vlotte en duidelijke afwikkeling.

Gemakkelijk en snel

Ruime keuze en snel overzicht in wat je wilt en nodig hebt.

De snelheid van vinden en bestellen is ongevenaard!

De juiste keuze is snel gemaakt op basis van aangeleverde hulp. De breedte van het scala aan mogelijkheden laat ook zien dat er geen voorkeur is van de firma voor een bepaald merk.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA