Uitstekend snelle levering

Alles goed snelle levering tot volgende keer

Snelle en voordelige service vanuit je huiskamer

Snelle en overzichtelijke bestelling tegen een zeer scherpe prijs.

Makkelijk

Goedkoop en montage in de buurt Top geregeld

Was prima duurde alleen wel lang voor dat de banden bezorgt waren!!!

Gewoon de goedkoopste

Ik wist wat ik wilde hebben, BandenConcurrent was gewoon de goedkoopste!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Eenvoudig zoeken en bestellen. Goede info over product Gratis verzending is natuurlijk geweldig.

Makkelijker dan dit gaat gewoon niet!

Bandenmaat check, seizoen check, uitzoeken maar! Makkelijker dan dit gaat gewoon niet, en daar bovenop de PRIJZEN van de banden - gewoon TOP! Daarnaast kan je kiezen uit verschillende betaalvarianten zoals in 1 keer IDEAL betalen of in 3 keer gespreid betalen. Het kan allemaal. Een blijvertje - groetjes :)

Goede prijs kwaliteit verhouding

Scherpe prijzen, snelle levering

Ga ik zeker weer gebruik van maken.

Voorheen altijd bij de bekende bandencentra’s banden gekocht. Nu voor het eerst bij de Bandenconcurrent. En dat is zo goed bevallen. Ik raad het iedereen aan. Goede service, de juiste informatie en scherpe prijs. Ik ben zeer tevreden

Betrouwbaare webwinkel. Nooit teleurgesteld.

Ik heb mij autobanden gekocht met de afspraak om gratis in 3 termijnen betalen. Super idee en Super klantvriendelijk in de moeilijke duure tijden. Sterk aangeraden

Goed qualities en goed prijzen,alleen maar lang duurt met bezorgen

Alles prima verlopen

Bestelling en montage goed geregeld

Montage perfect levering niet.

Stond vandaag besteld morgen inhuis, banden waren op voorraad en dan nog bijna 2 weken moeten wachten. Daarin tegen de montage partner leverde prima service fijne zaak.

Heel overzichtelijk, of je nou zomer, winter of all season banden wilt je tikt de juiste maten aan en je hebt gelijk de beste suggesties voor jou auto! goed geregeld. Banden worden meteen gestuurd naar het bedrijf bij jou in de buurt waar ze hem voor je monteren. geen koste achteraf, alles meteen betalen voor een mooie bijpasselijke prijs. Top bedrijf!

Fijne service

Betaalbare banden en altijd Montage bedrijf in de buurt. Ideaal. Om de twee jaar kopen we nieuwe auto en dan is het weer prijs moeten er voor het skiën nieuwe banden onder. Ik raad het iedereen aan.

Heel snel en makkelijk te regelen

N. V. T.

Gebruiksvriendelijk website

Banden uitzoeken is heel simpel via de website, makkelijk om filters te gebruiken en eerdere bestelling prima gegaan

Duidelijke & zeer gebruiksvriendelijk Website

Erg prettige en duidelijke Website en prijs technische gewoon de beste !

Wederom een tevreden klant!

Lekker snel, lekker betaalbaar

Snelle levering goeie bandjes

Goeie prijs.

goede service, duidelijke website, prima prijs/kwaliteit verhouding

Bij het zoeken naar een geschikte band vond ik op de website de juiste keuze en een mooie aanbieding. De combinatie van beiden heeft er voor gezorgd dat ik bij bandenconcurrent de bestelling heb geplaatst.

Altijd goed geregeld!

Meerdere malen banden besteld en volgens afspraak mijn bestelling altijd op tijd binnen gekregen. Kwaliteit is ook goed omschreven, zal hier weer bestellen in de toekomst.

Helemaal top , en snel geregeld!

Zeer betrouwbaar en snel geleverd!

Top prijzen en snelle levering

via een tip bij de BandenConcurrent terecht gekomen. Nette verzorgde en overzichtelijke site. Mooie prijzen voor de banden en ook de montage door een garage is een top toevoeging. Ik grote blij met mijn bestelling!

Zeer duidelijke site en prijsafspraken.

Duidelijke site en fijn dat er geen verrassingen achteraf komen bij de montagepartner doordat ook deze prijzen duidelijk vermeld staan. Ook even binnengelopen bij de gekozen montagepartner (Ben Bakker, Emmen). Zeer vriendelijk geholpen en tijd voor verstrekken van diverse info. Goed gevoel bij deze keuze.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA