Altijd betrouwbaar

zo makkelijk

alles op een rolletje en snel ook.

Makkelijke en overzichtig om je banden te bestellen.

Makkelijk de juiste banden vinden met alle informatie duidelijk vermeld. Aanklikken wat je nodig hebt en laten bezorgen waar je wilt. Ook bij je eigen garage is een mogelijkheid. Snelle manier van bestellen en duidelijke communicatie omtrent de bestelling en wanneer deze geleverd wordt. Met recht 5 sterren. Top service, Top kwaliteit, Duidelijke informatie, Makkelijk besteld, Snelle levering!

Heb een aantal sites vergeleken, en Bandenconcurrent is het goedkoopst en kan het snelste leveren.

Levering duurde langer dan gezegd. Verder prima

Alleen de levering duurde langer dan was aangegeven.

Van A tot Z alles geregeld

Ik heb binnen zeer snelle tijd 4 nieuwe all seasonbanden besteld met alle toeters en bellen. De site is gemakkelijk in het gebruik en de banden zijn zeer scherp geprijst. Vanaf nu maak ik alleen nog maar gebruik van deze site. Keep up the good work !!

een goede en snelle service

super snel en goed geleverd

Makkelijk de juiste bandenmaat te vinden!

Overzichtelijke website met veel betaalopties - erg handig!

Blij met het bestelproces en de prijs-kwaliteit verhouding!

Goede service met een juiste prijs, bij BandenConcurrent ben ik tot nu toe altijd aan het goede adres geweest.

Snel en makkelijk bestellen

Het zoeken en bestellen van de juiste band ging erg makkelijke. Ook is het erg handig dat de betaling voor de montage gelijk wordt meegerekend.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Fijne site en scherpe prijzen

Zeer ruime keuze

Alle soorten en prijzen zijn op voorraad dus de keuze is reuze

Snelle levering, juiste banden.

Super snel en makkelijk!

Echt geen moeite!

De juiste banden makkelijk te bestellen en niet duur.

De juiste banden opzoeken gaat heel makkelijk en vergeleken met andere bedrijven zijn de banden niet duur. Ook fijn dat je het meteen naar een garage kan laten bezorgen waar ze gemonteerd worden. Het was een goede keuze!!

Beslist niet duur en een snelle service.

Voor een oude auto wilde ik graag vier all-season-banden kopen, maar niet te duur. Zo kwam ik terecht bij de Bandenconcurrent. Voor de montage werd ik verwezen naar een zeer voordelige garage in mijn woonplaats. Ik ben zeer tevreden.

kraakheldere website, relevante informatie en scherpe prijzen

het boeken is snel en eenvoudig via de website met heldere en relevante informatie. Het vinden van een montagepartner in de buurt is eenvoudiger dan bij concurrenten en geeft goede informatie over de montageprijzen iets wat concurrenten niet doen.

Goeie prijs en snelle levering

We zijn erg tevreden over deze website duidelijk overzicht en gemakkelijk en snel banden bestellen. Uiteraad niet onbelangrijk een erg snelle levering.

Spuler duidelijke site en goede service topzaak!!!

Goedkoopste van allemaal en super goede service banden worden bezorgd bij autogarage om de hoek en er gelijk onder gezet

snel, duidelijk, overzichtelijk en scherpe prijzen

Het bestellen gaat eenvoudig en er is veel keus. Nog even afwachten hoe alles wordt geleverd en gemonteerd, maar aan de site zal het niet liggen, die is prima in orde.

Snelle bestelling

De bestelling van de banden ging vlot, niet alle kenmerken van de banden staan vermeld op de website

Perfecte service

Vaker banden besteld altijd snelle levering en voor de prijs perfecte banden

Snelle duidelijke service & een goede prijs

Snel en goed geholpen, goede samenwerking met de service partner.

De goedkoopste voor kwaliteitsbanden

De goedkoopste voor kwaliteitsbanden

Makkelijk en snel!

Hele makkelijke en duidelijke website met goede concurrerende prijzen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA