Super service en lekker snel!

2e keer ik mijn banden hier bestel, lekker makkelijk en super snelle service in 1 woord top dus!

Lekker snel besteld!

Hele duidelijke shop en goede voorraad!

Dit is de tweede keer dat ik bij Bandenconccurent.nl bestel was de vorige keer ook zeer tevreden. Goede service en prijs is ook aantrekkelijk. Ook fijn dat er gekozen kan worden voor garage die ze er onder kan zetten waarbij ook de prijs duidelijk is.

Duidelijke, overzichtelijke website

Bij andere website was het lastig vinden. Omdat ik een band wil met velgbescherming. Bij jullie kon ik dat duidelijk zien.

top bedrijf

snelle levering en prijs is ook goed

Makkelijk vanuit mn zetel

Gemakkelijk zonder poes pas bestellen en leveren montagepunt .top

Prima prijs kwaliteit

Makkelijk en overzichtelijke website met ruim voldoende keuze in diverse prijsklasse banden

Prima en duidelijke site

Heldere site , duidelijke navigatie en scherpe prijzen

moeiteloos om de perfecte banden te vinden en te bestellen

Ik ben ongelooflijk tevreden met mijn ervaring bij BandenConcurrent.nl en met name met de Vredestein Ultrac Vorti+ banden die ik daar heb gekocht. Deze banden hebben mijn rijervaring naar een hoger niveau getild en hebben me aangenaam verrast. De bestelprocedure op de website van BandenConcurrent.nl was eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Ik kon gemakkelijk de juiste banden vinden en de gewenste maat selecteren. Bovendien bood de website handige informatie en specificaties over de banden, wat me hielp bij mijn keuze.

Goede banden voor de laagste prijs

Goede service makkelijk besteld voor de laagste prijs en goed kwaliteit

topprijzen en snelle levering

snel geleverd voor een topprijs,zeker weer de volgende set banden

Veel keus en prima prijzen

Makkelijke website , veel keuze en prima prijzen. Dat met combinatie met vele service partners is het de keus voor nieuwe banden

Nette prijzen en de samenwerking met montagepartners ontzorgt voor een deel.

Ik heb nu voor de 3e keer bij BandenConcurrent banden besteld. Altijd nette prijzen en de samenwerking met montagepartners ontzorgt de klant al voor een deel. Al met al goede ervaringen. Enige puntje van kritiek is dat de montagepartner niet weet dat er een levering aan zit te komen vanuit BandenConcurrent. Bij de 2e bestelling had ik een leveringsmail ontvangen, maar toen ik de montagepartner belde voor een afspraak zei men dat ze nog niks hadden ontvangen en dat ze ook van niks wisten dat er een levering kwam. Dit zorgde voor enige zorgen/verwarring, maar al met al was later op de dag de levering alsnog bezorgd en kon ik een afspraak inplannen bij de montagepartner.

Fijn dat ik in 3 termijnen kan betalen.

Fijn dat het in deze dure tijd zo kan, dankjewel

Alles makkelijk op de site en goede informatie over de producten.

Door advies van mijn een vriend ik heb jullie site gekozen en bestelling geplaatst.

Mooie prijzen, handige website en nog mooie aanbod voor ventiellen!

Overzichtelijk en duidelijk

Ik was op zoek naar banden. En wat een overzichtelijke en makkelijke site. Veel makkelijker kan het niet worden.

Zonder enige moeite de juiste band gevonden!

Eigenlijk was ik op zoek naar een zelfde band als ik er nu op heb zitten maar BandenConccurent gaf mij online een vergelijkbare band als optie met dezelfde prestaties als mijn huidige alleen heb ik nu 2 banden voor de prijs van één, super blij met dit voorstel en mijn gloednieuwe 2 banden.

Geweldige banden site, uitgebreidt en uniek in zijn branche

Zoeken,bestellen en betalen wordt excellent begeleid en uniek in de banden branche.

Goede info over de band en makkelijk te bestellen

altijd voordelig in prijs en goede leverservice Makkelijke site om te bestellen.

Ruime keuze en scherpe prijzen

Er is een ruime keuze en super scherpe prijzen .

goede prijs en thuislevering

Banden concurrent heeft de beste prijzen...punt!!!!!!!!

Topshop altijd dik in orde

Bestel me banden hier al jaren altijd goed nooit gezeur.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA