Duidelijk & goedkoop

Duidelijke website en de goedkoopste. Ook zeer makkelijk dat je een montage partner in de buurt kan kiezen.

snel overzichtelijk en goed

Ik werd getipt door een collega en moet zeggen dat ik er erg blij mee ben Top

Bredere assortiment en keuzemogelijkheid

Ik bestel al de tweede keer mijn banden en ik ben zeer tevreden. Op tijd geleverd, goede kwaliteit-prijs verhouding en alles op een rij gerefeld, axhteraf beralen, garage enz..

Duidelijke site

Is een duidelijke site als je niet precies weet wat je zoekt staat duidelijk wat voor klasse band het is erg netjes

Uitstekende website en service

Dit is nu 3e keer dat ik via de bandenconcurrent.nl een set van 2 banden bestel. Makkelijk zoeken, scherpe prijzen, geen poespas maar gewoon doen wat je zegt

Fijn dat er keus is tussen topmerken, maar ook budget versies van minder bekende banden

Moet de banden nog ervaren, maar gemakkelijk te bestellen en te vergelijken, ook fijn dat er alternatieven vergeleken worden als je een eerste keus selecteert. Score op basis van bestel proces en voorgaande bestellingen jaren eerder.

Heel snel besteld voor een goede prijs

Heel veel keuze en veel op voorraad wat bij de concurrent niet zo is. Goede prijs en wordt snel geleverd. Service om af te leveren bij de garage vind ik super !

Ik vond het goed aangegeven op de site en de prijzen zijn ook heel nuttig

Super service

Ik had 4 nieuwe banden nodig aangezien mijn banden versleten zijn. Ik ga naar bandenconcurent ik vul snel en eenvoudig mijn bandeigenschappen in en krijg meteen de beste banden voor de beste prijzen te zien. Ik heb er meteen 4 besteld en met de snele bezorgtijd kan ik niet wachten om weer soepel over de weg te kunnen rijden!

Een concurrerende ervaring !

Overzichtelijke en heldere site zonder toeters en bellen. Slijtvaste prijzen, solide wegligging, koersvast en rechttoe rechtaan uitleg over levering, montageprijzen en montage-adressen. Een site die werkt met alle benodigde veiligheidsvoorzieningen in het betaalproces, zodat je (bijna) onmogelijk uit de bocht kan vliegen. Kortom, linksom én rechtsom, het was een prettige rit en ik ben zeer tevreden over deze ervaring. Mijn dank hiervoor! Met vriendelijke groet, René de Vries

Makkelijk & snel

Gemakkelijk, op basis van eigen criteria, een paar banden uitzoeken en daarna nog zelf een montagepartner in de buurt aanklikken. Site is overzichtelijk en snel. Nu nog afwachten of ze op tijd geleverd, en netjes gemonteerd, worden.

Was erg simpel om mijn maat banden te vinden de webpagina is erg geschikt voor iedereen

Helemaal top ben niet de verstandigste met autobanden maar het is erg simpel vinden via hier !

Super fijn

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs & kwaliteit!

Prima site! duidelijk over de voorraad en levertijd!

Makkelijke site waar ik zeker vaker ga bestellen. Overal staan netjes alle prijzen en levertijden bij. Kunnen veel websites nog een voorbeeld aan nemen!

Voordelig en montage in de buurt

Was de voordeligste keus voor alle merken banden en een groot pluspunt montage in de buurt. Geweldige oplossing.

Heel goed zo door gaan

Heel snel met bestellen ben zeer tevreden van dag besteld heb ik het morgen al in huis

Simpel, volledig en scherp geprijst

Simpel, volledig en scherp geprijst Voorheen bedtelde ik bij Autobandenmarkt. Zeer slechte ervaring mee gehad

Een aanrader!!!!

Duidelijke en goed werkende site

Alles goed te vinden en goedkoper als de andere

Dezelfde banden, alleen dan altijd voor een lagere prijs!

Op aanraden van mijn garage bij de BandenConcurrent besteld. Scheelde bijvoorbeeld met de Pilot Sport 5 zo'n €40 per band! Snel geleverd en goed verpakt.. helemaal top, kan niet anders zeggen!

Eerlijke prijs

Mijn ervaring is dat ik inderdaad jullie banden al eerder heb gehad met Sussex

Goed geregeld.

Ik zal jullie beslist aanbevelen bij anderen.

Retour

Perongeluk verkeerde banden besteld, maar als je wilt retourneren betaal je bijna fortuin aan. Slecht geregeld

Concurrent voor anderen

Heb al eerder besteld, toen tevreden en daardoor weer besteld. Voordelig en snel.

prettige site

Goede functionele site, goede tips en uitgebreide betaalmogelijkheden

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA