Ik bestel al jaren lang alles bij bandenconcurrent.nl het gaat altijd goed en de levertijden wijken niet af van wat er op de website staat.

Snel en goed!

Snel, goed en prima prijs.

Erg makkelijk en mooie prijzen, ook handig dat je meteen doorverwezen wordt naar een garage die ze erop willen zetten

zo makkelijk om de goedkoopste prijs te bestellen

het is zo snel besteld en tegen echt de beste prijs. en nu ook nog kans om de waarde terug te verdienen!

Snel, goedkoop en snelle levering

Snel, goedkoop en snelle levering

Easy geregeld

Al jaren goede service

een goed opgezette en op het oog vertrouwde site met genoeg informatie over alle banden

overzichtelijke site met heel veel keus. Alle relevante informatie is bij de banden geschreven, dus al met al top!!!

Makkelijk

Het bestelproces is eenvoudig en de prijzen zijn concurrerend . Montageplaats is dichtbij

Top. Exact volgens afspraak geleverd.

Goedkoop, voldoende keuze, maken waar wat ze zeggen.

Goedkoop en duidelijke website

Duidelijke website en snel en overzichtelijk. Snelle levering.

Snelle levering en een goede prijs.

Klantenservice is snel in het beantwoorden op mijn vraag. Waarvoor dank!

Makkelijk besteld en je krijgt ook daadwerkelijk wat je besteld geen verkeerde bestellingen en zo...

Altijd perfect

Uitstekende kwaliteit tegen normale prijzen en correcte levering. Ik bestel altijd mijn banden hier!

Beste prijs

Ik heb de prijsvergelijk gezien en uw bedrijf komt als beste uit de bus

Uitstekende wekende site ik verwacht mijn bestellig spoedig

Tot op hede werkt de site goed en duidelijk ik wacht op mijn bestelling. Ool hiermee verwacht ik geen problemen te hebben.

Snel en makkelijk

Banden snel en makkelijk te bestellen

Zeer gemakkelijk en betaalbaar

De juiste band zoeken is zeer gemakkelijk, de prijs is zeer betaalbaar. Dit raad ik zeker een ander aan. Super

uitstekend

zeer hoge efficiency in digitale communicatie in de door intransparantie gekenmerkte wereld van autobanden. Bij BandenConcurrent is het assortiment autobanden groot, de informatie over verschillende banden is kort, helder en duidelijk. Daardoor is het een groot gemak om goede passende banden te kiezen. Uiteindelijke afwerking van de slotprocedure te weten bestellen en bestellen is supergoed. En deze hoge efficiency op de verschillende onderdelen van het onderliggende proces verklaart de uitstekende prijs die in alle opzichten beter is dan elders!

Perfect goede kwaliteit

Mijn nr 1 site voor banden. All mijn banden komen van Bandenconcurent. En hele snelle leveringen!!

Overzichtelijk, prijs, gemak, snel geregeld

Ja, hierboven is eigenlijk alles al omschreven. Overzichtelijke website. Gemakkelijk te vinden wat ik nodig heb. Beste prijzen voor de banden. Veel keuzes. Snel geregeld. Kortom, zo zouden meer sites mogen zijn. Helemaal top.

Snel en goedkoop

Het bestellen gaat makkelijk. Ook is de prijs en levering in orde.

Goedkoop

Duidelijke site en goedkoop

Makkelijk en snel geregeld

Positief

Best goed

Kreeg alleen 2x verschillende prijs na het zoeken op Google. Zelfde band en merk etc alleen eentje heette dot 2019 wat nergens op de band staat en de andere had het niet. Onduidelijk wat dit betekende dus nu maar gegokt

Beste prijs, veel aanbod, gratis bezorg.

Dit is wat ik verwacht van een moderne leverancier. Eenvoud, overzicht en geen gedoe. Ruim aanbod, makkelijk bestelproces, snelle levering en geen verzendkosten. De lokale specialist vertelt mij "voor dat geld kan ik ze niet bestellen". Top toch!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA