Zeer netjes en goed

Kan ik aanraden

Satisfied

I ordered 2 tires with a very good price and got them on time in 2 days. Satisfied in general.

Top !

Met BandenConcurrent kun je heel makkelijk en heel snel de juiste keuze maken voor de beste en meest betaalbare banden.

Gewoon goed, zoals het hoort

Zoals de titel, "gewoon goed, zoals het hoort.

Snel en duidelijk

Top want goede prijzen en gebruiksvriendelijk bestellen. Daarbovenop geldt de goede service.

Simpel en snel.

Het zoeken, bestellen en regelen van de levering en montage was vlot geregeld en voor deze prijs krijg ik de beste kwaliteit voor het vervolg van mijn reizen. Bedankt Bandenconcurrent!

Altijd scherpe prijzen voor de beste A merken!

Zeer behulpzaam en vriendelijk en nooit tijd te kort om geduldig mee te denken..

dik tevreden

hier al vaker banden besteld, tegen een geweldige scherpe prijs en steeds dik tevreden!

snelle levering en perfecte aansluiting binnen je woonplaats voor montage

Super snelle levering en perfecte aansluiting om binnen een straal van een paar km je banden wisselen van je woonplaats vandaag besteld en morgen al geleverd... echt een AANRADER!!!!

Handige site waar je de beste prijs krijgt

De beste banden voor de laagste prijs. Dat is natuurlijk top! De prijzen tov gangbare bandenboeren zijn 25 procent lager.

Duidelijke site en super goede service

Heb hier al meermaals banden besteld en leveren altijd snel!

Superfijn

Betaalbare banden en snel bezorgd

Super snelle levering en zeer goede prijs

Super snelle levering en zeer goede prijs

Goed overzicht en prijs

Goede keuze aan banden en een van de goedkoopste aanbieders. Ook mooi dat je gelijk kunt kiezen waar de banden worden gemonteerd met daarbij de prijs vermeld van de kosten.

Goede service en duidelijke mail!

Vandaag nieuwe banden besteld, alles ging goed duidelijke site en mooie prijzen!

Het was weer tijd voor nieuwe banden probeer het nu eens zo inplaats van gebruikte nieuwe banden!

Snel en gemakkelijk

Mijn 1ste bestelling, super makkelijk en veel keuze. Ook de mogelijkheid om in 3 delen te betalen is aantrekkelijk zonder extra kosten. Vandaag de dag voor velen een aantrekkelijke oplossing. Banden moeten nog komen dus verzending heb ik nog geen ervaring mee, maar dat komt goed.

Goede levering/comments communicatie

Dik voor elkaar

Ik al een aantal keren banden besteld en ben uiterst tevreden

Super ervaring

Bestel hier altijd mijn banden super snel geleverd en super prijs kwaliteit.

Geen reactie

Ik kocht banden + ventielen. Beide netjes betaald en de banden werden snel geleverd, maar de ventielen zijn niet geleverd. Twee keer gemaild, maar geen enkele reactie. Ondanks dat de ventielen niet de grote kosten zijn had het netjes geweest als er op z'n minst een reactieen terugbetaling zou zijn geweest. Let dus op als je banden koopt, koop de ventielen dan gewoon bij de garage die ze monteert anders betaal je net als ik 2 x voor de ventielen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA