Nog geen ervaring.

Nog geen ervaringen aangezien dit de eerste keer is dat ik bij bandenconcurrent banden bestel, ik ben benieuwd! Het bestellen zelft verliep makkelijk, vandaar de goede score.

Makkelijk, snel en altijd de beste prijs

Er is geen snellere service, of goedkopere prijs te vinden dan bij bandenconcurent.

Snel en makkelijk

Heel duidelijke site, geen poespas, leuke prijzen.

Overzichtelijke duidelijke pagina met de goede info

Gekozen op basis van eerdere ervaringen en service, Tevens goede prijs/kwaliteits verhoudingen. Leveren volgens afspraak.

Snel en simpel

Snel en simpel gekozen, betalen in termijnen. Perfect.

gunstige prijs/kwaliteit verhouding

makkelijke bestelling, gunstige prijs/kwaliteit verhouding

i hope everything will be okay

myfriend told me that you are very good shop! danke

Uitstekende manier van zelf inkopen en plannen

Dit is voor mij de eerste keer dat ik het op deze manier doe. Voorheen gebruik gemaakt van de garage van mijn vader maar zijn pensioen kwam om de hoek kijken. :-) Het is dan gek genoeg toch spannend om nieuwe mensen en bedrijven te vertrouwen als het al die jaren in zulke goede handen is geweest. Gelukkig is pa altijd bereid om te adviseren en kon ik prima banden vinden en dito garage.

top

Dit is vierde keer dat ik bij bandenconcurrent bestel erg makkelijke en duidelijke site die ik een ieder kan aanbevelen.

Supermakkelijk,en vooral met in3 betaling

Op aanraden van mijn vrouw banden besteld bij jullie.heel gemakkelijk,ruime keuze,en met in3 betaling ook nog eens handig met betalen. Kortom ,helemaal goud deze webshop en daarom ook 5 sterren van mij

Snel en goedkoper dan andere sites

Makkelijk betalen met creditcard en de keuze uit montage partners in de buurt. Scheelde weer geld in vergelijking met de 2e keuze.

Juiste banden uitzoeken was eenvoudig en snel!

Makkelijke site, makkelijk vergelijken goede informatie

Deze site was makkelijk te bedienen en de informatie was volledig. Er waren geen storingen. Ik kon dr banden goed vergelijken.

Perfect!

Goede service en perfect geholpen.

Fijne website om banden te bestellen!

makelijk te bestellen en snelle levering

Ben zeer tevreden wat je besteld is wat je krijgt!!!

Snel en simpel

Makkelijker kan het niet..paar muisklikjes en verder geen zorgen ...

Bestelling geplaatst snelle levering binnen 2 a 3 dagen. Top idee om 3 termijnen te mogen betalen. Dit was de reden van mijn bestelling.

Partner top bedrijf

Banden snel en vakkundig geplaatst!

De perfecte keuze in de perfecte band

Keurige site en giga ruim in de keuze naar de band die je graag wil, prijzen zijn meer dan goed te noemen. Eerste keer dat ik hier bestel dus over de afhandeling kom ik nog terug, maar twijfel heb ik daar niet over.

Super goed!

Al eerder keer banden besteld! Nu weer. Super site en bedrijf. Aanrader!

Snel makkelijk

Snel En makkelijk zo bezorgd nog Nooit verkeerd gehad

Dit is de eerste keer dat ik banden koop v an bandenconcurrent. Het ging heel vlot en de prijzen zijn aanzienlijk laag. Ik heb vaak 2e handse banden gekocht maar ik heb soms zelf meer betaald dan nieuwe banden zie ik nu… Ik hoop vaker banden te bestellen via bandenconcurrent!

Altijd goede service en mooie prijzen

Ik bestel graag op jullie site, de banden komen altijd op tijd binnen zonder problemen. Altijd mooie prijzen en goede service. Ga zo door. Mvg Robbie Oud

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA