top bedrijf

Alles is gegaan zoals het hoort. Toppers!

Duidelijke site, goede eerlijke prijzen, snelle verzending en genoeg keuze hoe te betalen ook voor als je het even niet hebt om alles in 1 te betalen kan dit gewoon in 3

Super snel en eenvoudig geregeld.

Eerst een vraag gesteld per e-mail, snel antwoord hierop gekregen. Vervolgens de banden besteld en een montagepartner uitgekozen. Erg tevreden over de service en het gemak van bestellen.

Snel en makkelijk vanaf thuis

Het is snel en makkelijk je kiest zelf je banden en je montage en de service. Je hoeft er alleen nog heen te gaan om ze er op te laten leggen. Voor mensen met angst stoornissen erg fijn. Top.

Probleemloos bestellen

Vlotte doorloop in het bestelproces. Niet overbodigs, met een duidelijk gang van zaken en bevestiging.

Duidelijke site

De zekerheden spreken mij aan zo weet ik dat ik bij een betrouwbare bedrijf bestel.

Makkelijk banden vergelijken met duidelijke uitleg voor een prima prijs.

Overzichtelijk banden vergelijken. Prima prijs/ kwaliteit verhouding. En heel handig dat de banden bezorgd en gemonteerd kunnen worden bij gecertificeerde partners.

Makkelijk en snel!

Zeer eenvoudig om de juiste product te bestellen. Snellee levering!!

Snel geregeld!

Duidelijke site, goed overzicht en snel geregeld! En scherpe prijzen!

Top prijs

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Zijn top geen opvallend geluiden

Zijn topii

Makkelijk en snel ik bestel altijd petlas banden zeer goed en goedkoop

Super easy to navigate on the web shop

I would consider actual pictures of the tyres and where possible the DOT information of the tyres. This way you know what you buy in full details.

Geleverd waar ik om vroeg

2 van de 4 banden weeden bij douane tegengehouden. Vandaar iets langere levertijd op jet totaal

Enkele malen besteld met grote tevredenheid afgehandeld

Reeds jaren mijn trouwe bandenleverancier

Kwaliteit tegen een lage prijs.

Snel geleverd en goed gemonteerd.

Snel besteld

Bestellen ging mooi snel en goeie prijs kwaliteit verhouding Nu hopen dat het ook snel geleverd is

snelle service

snelle en goed en duidelijk keuze systeem. Samen met mijn montagepunt gekozen voor deze oplossing. helemaal toppie.

Top ervaring mer banden concurrent

Ideaal. Makkelijk te bestellen voor een mooie prijs. En dat alles met top kwaliteit banden. Geleverd bij de montage partners. Dus geen omkijken naar.

Uitstekende prijs verhouding

Doe dit voor de 1e keer, en de prijzen zijn in verhouding super voordelig

Super snelle levering

Makkelijk om te bestellen duidelijke webwinkel. Vriendelijk geholpen met advies

Top en zeer voordelig

Tot nu toe alles goed geregeld en goed voordelig

Envoudig zoeken en snel jouw kueze vinden.

Envoudig zoeken en snel jouw kueze vinden.

Makkelijke en overzichtelijke site met ruime keuze aan autobanden

Makkelijke en overzichtelijke site met ruime keuze aan autobanden. Daarnaast de mogelijkheid tot termijn betaling maakt het eenvoudig om toch voor goede kwalitatieve banden te gaan.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA