Duidelijke en volledige informatie

Online gezocht naar mogelijkheden en prijzen. Door duidelijke en volledige informatie gekozen voor de bandenconcurrent

helemaalgeweldig

perfect! goede banden voor een mooie prijs

snel besteld en voordelig

voor de derde keer banden besteld via bandenconcurrent. Super makkelijk en altijd een montagepartner in de buurt!

bestelgemak

Banden Concurrent werd aangedragen als optie vanuit mijn onderhoudsgarage. Verder een overzichtelijke en handige website. Banden bestellen, zo klaar!

Voordelig banden kopen inclusief voordelige montage

Vooral de duidelijkheid over beschikbaarheid van banden en dat je gelijk de montage kosten weet en kunt betalen is top.

Goedkoop en snelle levering

Positief

simpel en goed

ik zocht speciale banden voor mijn alfa romeo. De concurrentie had ze niet meer, maar bandenconcurrent wel voor een goede prijs.

Snel en makkelijk

Alles goed geregeld. Scherpe prijzen, duidelijk proces, nieuwe banden, montage in de buurt door een prima garage. Voor herhaling vatbaar.

Prima site en vertrouwd.

Product kwaliteit en prijs is aantrekkelijk. Verwerking en gemak qua bestelling is prima.

Vertrouwd kopen

Het is niet de eerste keer dat ik bij BandenConcurrent banden heb besteld en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Eerlijke prijzen, geen gedoe en je kunt een garage kiezen die jezelf wil voor de montage. Het is gewoon vertrouwd kopen.

Snel besteld

Goede betaal keuze mogelijkheden

Duidelijke site, logische structuur, uitstekende info.

In feite had ik een andere band op het oog, maar door het tonen van enkele alternatieven met goede informatie koos ik op het laatst voor een andere band.

vertrouwd koopproces, ontzettend overzichtelijk, intuitief, en megasnel

Fantastische website, je vliegt er doorheen, precies wat ik nodig hebt

Top bedrijf

Makkelijke website Goede prijzen Snelle verzending Keuze waar de banden laat monteren. In mijn geval laten monteren bij Has Carcenter in Den Haag. Een aanrader om bij dit be drijf je banden te bestellen.

super handig

al vaker besteld bij de bandenconcurrent< gaat altijd goed en tegen een scherpe prijs.

prima verzending en snel.

Uitstekend en snel geregeld.

Prima website, makkelijk bestellen

Nieuwe band bestellen is zo geregeld

Meer dan uitstekend afgehandeld!

Even een enorme pluim voor mijnheer Bert van BeWi garage te Zeewolde! Ik kwam met antieke kever velgen en een rare maat banden en ventielen en hij heeft ze met veel gepuzzel toch uitermate keurig gemonteerd

Yes

I got my tyres in time. On my request follow up was perfect.

Snelle levering, goede klantenservice en een veelzijdige keuze aan A-merken!

Ik bestel al jaren bij bandenconcurrent en ben vanaf de eerste bestelling zeer tevreden. Ruime keuze aan A-merken, goede prijzen, vriendelijke klantenservice en een snelle levering. Daarnaast is het ook heel fijn dat er soms demo banden worden aangeboden waardoor je net even een paar tientjes meer kan besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Geweldige service!

Had 4 banden besteld zouden over 2 dagen thuis komen in 2 pakketen. De eerste 2 kwamen de volgende dag al binnen de andere 2 de volgende dag. Dus sneller geleverd dan ze gezegt hadden.

goede ervaring nooit problemen mee

Perfecte banden, snel geleverd!

Ik heb hier nu een paar keer banden besteld en alle keren waren ze perfect! Behalve de laatste keer, maar dat was mijn eigen schuld. Niet de juiste banden besteld...

Meteen de juiste band voor de goede prijs!

Ga met de V70 naar Frankrijk op bijna nieuwe banden, maar neem voor de zekerheid liever een reserveband mee! Een reservewiel zit er tegenwoordig niet meer bij.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA