prima deal!

Doordat ik in 3 termijnen kan betalen kan ik alle vier banden laten vervangen. Ik moet het doen van en pensioentje dus dit is een hele fijne deal voor mij. Toch nieuwe banden en een relatief laag bedrag om te betalen per maand.

Overzichtelijke site, met duidelijke omschrijvingen en goede alternatieven voor weinig geld.

Je kunt alles in één oogopslag duidelijk zien. Goede informatie en automatisch goedkopere alternatieven. Betalen in drie termijnen is super handig zonder bijkomende kosten.

Prima ervaring

Verkeerde ventielen werden direct gecrediteerd

Duidelijke site, filters kunnen nog beter

Verschil met andere sites is dat ik duidelijk de verschillen tussen de banden kon zien. En op de telefoon webpage het mooi ondermekaar kwam en je kon filteren op merk en kwaliteit. Andere sites ging een stuk trager en onduidelijker. Enige is dat ik graag filters zou willen zien per score van de grip en verbruik.

4x Banden besteld en deze zijn snel geleverd splinternieuw met de goed coderingen erop totaal geen oude rommel zoals ik heb gelezen en er slecht over Banden Concurrent word geschreven ik kan zeggen samen met meerdere vrienden dat ze ook een goede ervaring hebben met Banden Concurrent Gr Sebastianus

Super!, bestellen betalen en snel binnen.

Scherp, goed, vertrouwd,volgens afspraak

Duidelijk en snel.

Goede service, je wordt netjes op de hoogte gebracht van levering etc. Facturen en bonnen allemaal te vinden in je email en ook bij de banden zelf.

Prima goed geregeld niks op aan te merken

Goede banden voor een goede prijs

Zeer tevreden hoefde niet lang te wachten en goedkoop

Makkelijk en overzichtelijke site. Binnen no time nieuwe banden geregeld :) Zeer tevreden over bandenconcurrent.

Scherpe prijzen en overzichtelijke website met goede service

De website om je banden te vinden. meerdere prijsklassen en vele merken. Van budget tot de bekende merken. Hier ben ik een vaste klant. Een aanrader voor een ieder.

Moet nog geleverd worden, maar tot dus ver goed

De banden moeten nog geleverd worden, maar tot aan de bestelling Okay

3rde keer dat ik bestel

De goedkoopste prijs per band (vergeleken met 12 andere sites) Gratis bezorging Geen oplichting of hoofdpijn achteraf. De 4de keer bestel ik hier weer

Snelle levering en goede prijs

Snel juiste band gevonden en prijs is goed

Super chille prijzen en snelle en duidelijke service

Website is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik met mooie prijzen.

Voordelig, gemakkelijk, snel en diverse betaalopties.

Recentelijk heb ik bij Bandenconcurrent.nl vier nieuwe banden aangeschaft. Niet alleen was ik wederom aangenaam verrast door de voordelige prijzen, maar ook het aankoopproces was ongelooflijk eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Bovendien ben ik erg te spreken over de diverse betaalmogelijkheden die zij aanbieden, waardoor ik met gemak en vertrouwen mijn aankoop kon afronden. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve banden zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen!

Super banden

Bezorging was snel geleverd Ik hou altijd van continental banden Rijden perfect goeie weglinging In de bochten eet hij de asvalt om een snelle rijder op de weg te houden

Zeer makkelijk en snel!!

Heel eenvoudig, prima prijzen, zou zo weer bestellen Top!

ging heel soepel

Het bestellen ging heel soepel en tegen de beste prijs voor een A-merk band.

Topservice

Zeer snelle afhandeling en levering

Snel een band gevonden die aan mijn wensen voldoet. Nergens een betere prijs kunnen vinden. Levering ook prima in orde!

altijd de beste prijs kwaliteit

altijd subliem

Super service, goede kwaliteit.

Al 1 keer eerder besteld! Banden snel geleverd, goeie prijs kwaliteit verhouding en een goede service! Kortom perfect!

Duidelijk en Snel !

Binnen een handomdraai banden besteld, geen gedoe met formulieren etc. Wil je simoel en snel banden bestellen op een website met meer dan genoeg keuze? Dan ben je bij de bandenconcurrent aan het goede adres ! Zeker een aanrader

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA