Autobanden

Duidelijk en overzichtelijk, snelle afhandeling en goed prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijk en concurrerend

Het is een duidelijke overzichtelijke website en de prijzen zijn inderdaad concurrerend.

Zeer goed, snel, goede informatie

Ik kon makkelijk en snel mijn producten vinden op de website Je word goed geïnformeerd per product wat ze aanbieden op hun site Als de banden af zijn Zal ik zeker weer een bestelling plaatsen Top !

Overzichtelijke website maakt bestellen eenvoudig

Meteen bandenbedrijf kiezen met duidelijke kosten slim. Werkt goed. Bij bandenbedrijf prima geholpen. Slimme formule

Fijne duidelijke website en goede prijzen!

Prettige website en mooie prijzen!

Topbedrijf en service

Ik hoor alleen maar positieve reacties over bandenconcurent daarom twijfelde ik niet om mijn banden hier te halen , Vrgr Frank Gering

prima banden en fijne service

alles aar verwachting geregeld

Easy and straightforward

I chose BandenConcurrent.nl due to transparent pricing and multiple partner garages to choose from. Even though the same tires were cheaper at another online partner, I chose this because it feels more safe and guaranteed.

Vaker besteld tot op heden geen klachten

Zoals ik al schreef geen klachten tot nu toe meestal de goedkoopste met de banden. Een keer gehad dat een concurrent goedkoper was. Raad hun zeker aan

super de luxe

Reeds tweede keer Opnieuw prima geregeld

goede banden en snelle levering al vaker besteld en dik tevreden

Top geholpen naar de juiste banden

Top geregeld

Goede prijzen snelle service

Bij banden concurrent al een aantal bestellingen gedaan, altijd snel geregeld voor fatsoenlijke prijzen, gewoon top!

Breede keuze en scherpe prijzen

Als je banden nodig hebt en je wilt niet meer betalen dan nodig 8s dan moet je hier zijn. Pre gratis verzending

Overzichtelijk en snel geregeld

Zeer eenvoudig om de juiste band uit te zoeken, te bestellen en te laten plaatsen. Veel goedkoper dan bij de dealer.

Benden besteld, eerlijke prijs en lekker overzichtelijk, een dikke 10 !!

Uitstekende prijzen

Prijzen zijn zeer goed en betrouwbare montage partner

snelle zoektocht

Goede service en snelle afhandeling en goede communicatie

Gewoon goed

Eenvoudig te bestellen en laten monteren. Voordelig.

Bestelling snel geleverd

Ruime keus, fijne prijs, goede website

Banden gekocht, bestelling komt snel door. Levering binnen 7-8 dagen is prima

Overzichtelijk

Overzichtelijke website met alle soorten banden. De site heeft me goed geholpen bij het maken van de juiste keuze

het is redelijk envoudig om de juiste banden te bestellen

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA