goede site, makkelijk banden uit te zoeken

de site is duidelijk, met een ruim aanbod van banden en geeft ook goed de beschikbare montagepartners in de buurt weer.

makelijk te vinden en te bestellen

ruime keuze en goede prijzen , makelijk te bestellen

Overzichtelijk

Ik heb me naar jullie laten sturen om de goede ervaringen met jullie, dus bij deze mijn banden bij jullie besteld

Super service

Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle levering

Snel geregeld

Website is overzichtelijk, ook voor de telefoon.

Het was heel goede kwaliteit nogmaals bedankt

Goede afhandeling

Mooi op tijd afgeleverd

Super van uit je luie stoel

perfecte site om de juiste banden te kiezen en montage te regelen!

Zeer informatieve en gemakkelijk te gebruiken website.

Eenvoudig banden en montagepartner selecteren, afrekenen en monteren voor een scherpe prijs

Na aanschaf in november 2021 van een set winterbanden bij bandenconcurrent.nl en montage door Garage Pronk in De Goorn vol vertrouwen een set zomerbanden besteld.

Simpel, direct, ruim aanbod.

Twee versleten banden achter moesten vervangen worden, en bij de bandenconcurrent precies dezelfde banden gevonden voor een schappelijke prijs, erg handig!

makkelijk en scherpe prijs

Ideaal! Banden besteld en worden meteen bij montage bedrijf in de buurt geleverd. Afspraak inplannen en klaar. Bij bestellen meteen alle kosten gedekt. Makkelijker kan niet!

Prijs, gemak, aanbod & service is top!

Na wat gepuzzel & vergelijken van bandenmerken maar zeker ook de prestatie’s van een individuele band kwam ik uit op deze site. Werkt heel prettig en overzichtelijk alleen moest ik elders controleren of de band die ik wilde bestellen ook echt een velg rand bescherming had.(!) Misschien een idee/puntje om toe te voegen aan jullie standaard info per band.(?) Hopelijk is de afhandeling net zo goed & makkelijk als bestellen… ;-) Nu nog ff mijn geld terug ‘winnen’. Mijn bestelnummer is ook mooi. Ha!

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Helemaal fijn

Het is heel eenvoudig en makkelijk te begrijpen en bestellen.

Altijd op tijd geleverd

Super bedrijf

Beste kortingen en snelle service

Wordt vaak verrast met diverse kortingen en beste service

Prijs kwaliteit verhouding is top

Duidelijke site met degelijke prijzen en genoeg keuze.

perfect

goede levering en snel nog net kunnen regelen vlak voor de vakantie

Super overzichtelijke site

X

Ik heb overal gebeld en nergens gevonden en toen vond ik jullie op Google, jullie zijn mijn redding.

Tweede hands banden zijn niet altijd de oplossing.

Good option of tiers to chose!

This website has alot of options,auto tires that you can choose,alot of paying mods also! Good site from now one i will buy from here!

Altjjd en elke x super service

Goed !

Ik hebt een heel goeie ervaring met jullie.

Super leuke servies

81 Luchthavenweg