Altijd goed

Al meerdere keren besteld naar goede tevredenheid!

Snelle levering..prima prijzen

Simpel, snel en voordelig

Simpel, snel en voordelig, meer kan ik er niet van maken. Handig is ook dat er naast de voordelige prijzen montagepartners zijn te selecteren. Zo is het een one-stop-shop.

Makkelijk goede banden gevonden

Overzichtelijke website en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel ingevuld, vlug besteld.

Prima webshop

Mooie prijs, handig om montage partner te kunnen selecteren en snelle levering.

Scheelt in de prijs, veel keuze, goede service en voldoende montage partners in mijn buurt. Deze site gaan we onthouden en vaker gebruiken.

Uitstekend!

Ik heb zojuist voor de tweede keer banden besteld voor mijn auto. Werkt perfect! Mooie prijs en snel geleverd. Alles staat netjes en duidelijk op de site aangegeven, top!

Prima geregeld

Makkelijk en snel besteld

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Ook na een eerdere ervaring kan ik zeggen dat bandenconcurrent betrouwbaar is en een gebruiksvriendelijke website heeft. Fijn!

keurig geregeld, snel geleverd

Banden laten monteren bij autoservice lehmler in schijndel ( prima)

Superfijn

Mooi op tijd, prachtige veilige banden, nette levering voorafgaand aan goede communicatie.

vlot geleverd

wel tevreden maar banden zijn al n jaar oud en moeten op n camper...das minder. maar ok

Gemakkelijk en snel

Je besteld simpel en snel.

Fantastische goede service

Had wederom banden besteld, en werden na een aantal dagen netjes afgeleverd. Top service

Handig, snel, overzichtelijk

Voor de eerste keer mijn banden moeten vervangen, via bandenconcurrent ging het makkelijk en snel.

Niks mis mee

Snel, makkelijk en volledig

Goed overzicht en heel makkelijk dat de montagepartners inclusief de prijzen vermeld zijn. Banden zijn niet de goedkoopste, maar wel volledige service. Dat vind ik erg fijn en belangrijk.

Website is duidelijk, makkelijk and keuzes meer dan genoeg

Ik worstel steeds met banden bestellen om duidelijk info over de banden, levertijd en montage daarvan te vinden. Bij BandenConcurrent is het heel simpel - duidelijk info over de banden om een beste keuze te maken, goede prijs concurrentie en prima afwerking bij de site en ook het selecteren van een montage partner. Pluim!

makkelijk kiezen, overzichtelijk

Overzichtelijke makkelijke site om producten te selecteren en te kiezen.

Gebruiksgemak, groot assortiment, laagste prijs, beste service!

Na een aantal dagen meerdere sites uitgepluisd te hebben en vergeleken te hebben, weet ik nu zeker dat ik bij bandenconcurrent de beste banden voor de laagste prijs en met de beste service thuisgeleverd krijg. Bespaar jezelf de moeite en de tijd.

Bedank

goed bedank

Super tevreden

Snel bezorgd, super vriendelijke monteur bij Speedy Cars.

Handige en duidelijk site, makkelijk te bestellen.

Ik heb zojuist 2 nieuwe banden besteld en het bestelproces verliep uitstekend. Handig dat de site ook aangeeft wat de dichtstbijzijnde garagebedrijven zijn om de banden te laten verwisselen.

Snel en duidelijk

Snel geholpen met goede banden!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA