Goed en goedkoop!

Duidelijke website met nuttige informatie om geschikte banden te vinden Daarnaast ook een goed netwerk van montage partners die de banden meteen tegen schappelijke prijzen kunnen monteren.

Top geregeld

Dit is echt een hele goede website makkelijk duidelijk en super snel geregeld. Ik zou willen dat alle websites zo zouden zijn en wat echt een plus punt is dat alles werkt op de site dat is bij andere wel anders.

Perfect en precies hoe ik het wou

Snel en goed

Vrouwlief heeft m kapot gemaakt helaas

Vrouwlief heeft 1 vd 4 eerder bestelde banden op een hoekje op een trottoirband kaput gereden :(( dus moest er zsm een nieuee komen, vorige maal verbaast door de snelheid van leveren en de kwaliteit van de banden

Super service alles is makkelijk te vinden en beschreven . De bezorging os ook snel en goed . Top

Goedkoop

Het was goedkoopste en jullie helpen met garage ook.

Mijn ervaring dat ik deze bedrijf vertrouw

Eerlijk bedrijf

Netjes op tijd geleverd

Goede band tegen redelijke prijs.

Levering via GLS niet helemaal goed traceerbaar. Ook zelf contact opnemen bij geen thuis over tweede bezorging.

Makkelijk en snel

Bestellen is makkelijk gratis verzenden

Super snelle service!

Besteld en binnen no time geleverd bij de garage die ik wilde!

Scherpe prijzen, veel keuze en goede site

Overzichtelijke site die je zo doorloopt. Veel keuze en scherpe prijzen. Direct opsturen naar een door je zelf gekozen montagepartner. Dit zoeken ze in de buurt dmv je postcode. Betaling vd montage doe je ook direct dus geen betalingen meer achteraf.

Goeden banden voor een mooie prijs

Volgende keer bestel ik hier weer!

eenvoudig , snel en makkelijk zoeken en bestellen

Vlotte bestelling fijne doorverwijzing voor montage!

De snelste manier van banden bestellen en het vinden van een montage adres.

Snelle levering. Veel keus in banden.

goede ervaring

op tijd leveren

Duidelijke website voor een leek!

Ik was op zoek naar nieuwe banden voor de caravan. Gezocht op internet naar de beste prijs en uitleg over de banden. Zodoende kwam ik bij Bandenconcurrent terecht.. Prima geregeld allemaal!

Snel en overzichtelijk

Makkelijke opties om de juiste banden op maat te vinden. Goede toelichting en mogelijkheid om achteraf te betalen. Tevens worden opties geboden voor andere band3n, soms goedkoper, net dezelfde functies

duidelijk, overzichtelijk en volledig geregeld inclusief plannen montage

Ik heb de ervaring erg prettig ervaren. alle banden inclusief uitleg en specificaties op een plek. goede kortingen op bijna elke band. en meteen een overzicht waar je de banden allemaal kan laten monteren.

Super zo geregeld!

Had dringend twee nieuwe voorbanden nodig. Continental banden besteld van goede kwaliteit en zeer scherpe prijs. Laten bezorgen bij dealer en alles wordt gemonteerd. Makkelijker kan het niet.

Simpel en betrouwbaar

Ik bestel altijd via bandenconcurrent omdat het het voorziet in gemak van bestellen, betalen en montage. Alles onder 1 dak/website.

op tijd ingeleverd

op tijd ingeleverd

Duidelijke snelle website en goede prijzen

Zeer goede ervaringen, fijne snelle overzichtelijke website, enorme keuze en scherpe prijzen. Zeker dikke aanbeveling!

Snel, makkelijk en goedkoop

Bestellen en betalen werkt perfect ook Makkelijk in 3 delen te betalen! Overzichtelijke webshop en snel geleverd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA