Snelle bestelling, snelngeleverd

Goede prijs kwaliteit

A-merk banden voor een concurrerende prijs en super snel in huis!

Who else...? ;-)

Super gemakkelijk!

Op zoek naar 4 nieuwe all season banden kwam ik op deze site uit. Zeer goede prijzen en genoeg montagepartners om uit te kiezen. Aankoop verliep heel gemakkelijk en snel. Direct een bevestiging in de mailbox.

Zeer goed.

Eenvoudige website, helder en overzichtelijk, snelle levering. TOP!

Klasse?

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Fijne ervaring, makkelijk te bestellen.

Mijn ervaring op bandenconcurrent was zeer plezant. De banden die ik nodig had waren makkelijk te vinden via de zoekbalk. De prijs-kwaliteitsverhouding is ook zeker iets waar ik over te spreken was. In het vervolg zal ik zeker nog eens via jullie site bestellen! Alvast Hartelijk dank voor de goede service.

Op tijd binnen en goede banden

Op tijd binnen en goede banden.

Geen concurrent gevonden voor BandenConcurrent

Al meerdere keren gebruik gemaakt van de snelle en makkelijke (digitale) service van BandenConcurrent met zeer uitgebreide keuze in banden tegen aantrekkelijke prijzen en nabije montage mogelijkheden.

fijne website

Snelle levering !

super eenvoudig te bestellen

Overzichtelijk website. Het bestellen van de banden is dan ook een fluitje van een cent.

Totaal iets te klagen

Afgeleverd bij locatie welke ik aangegeven had voor wisselen banden en dat is naar volle tevredenheid verlopen.

Super snelle en goede service voor een prima prijs

Overzichtelijke site duidelijk. Goed geregeld voor ons! Kortom kan niet beter

uitstekend, snel, helder en eerlijk

veel keuze, goede toelichting, helder en eerlijk

Makkelijk en Snel

Zo snel gekozen en makkelijk besteld.

Makkelijk, snel en goed geregeld!

Na enig speuren, een mooie deal gevonden en direct besteld. Goede banden voor een scherpe prijs in combinatie met een snelle levering. Tevreden.

duidelijke site - goede prijs

Overzichtelijke site met name goed dat je een montage partner kan linken en zelf bepalen welke prijs je bepaald voor de banden

Toppie

Goedkope bandjes, en ze kunnen snel leveren! Wat wil je nog meer!

Makkelijk bestellen, levertijd gelijk vermeld, optie bezorgen bij mijn garage

Makkelijk bestellen, levertijd gelijk vermeld, optie bezorgen bij mijn garage. Goede prijs. Goede producten. Kortom alles wat ik zoek als ik snel een paar banden wil bestellen.

Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding

Mooie banden voor scherpe prijzen!

Uitstekend adres!

Ik heb nu 2x besteld bij deze webshop, echt een aanrader! Vergelijk zelf maar. Goed advies met wat betreft de presentaties van de verschillende banden!

snel en makkelijk

duidelijke site prijs kwaliteit is prima

Goede prijs!

Simpel en snel!

Snelle service met goede info

Door de gebruiksvriendelijke site heb je snel je keuze gemaakt met de juiste informatie, chapeau!!

A-kwaliteit producten voor een scherpe prijs

Regelmatig bestel ik banden en ze zijn altijd snel geleverd.

ik heb het heel goed ervaren en ben echt super tevreden

ik vond de site super duidelijk en ben echt tevreden met de kosten die ze voor alles vragen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA