snel geleverd scherpe prijs zoals afgesproken

Mooie Pirelli banden voor mijn voor oldtimer besteld. Heel tevreden

Veel keus en goede prijzen

Goed overzicht en bijhorende informatie. Minpunt is dat de lijst met dealer lokatie niet klopt.

Prima site en producten

Enige wat nog ontbreekt zou de ingeschatte levertijd zijn.

Kwaliteit en wordt op tijd geleverd

Prima website, snel besteld en geregeld!!

De website bied een duidelijk overzicht met daarnaast een prima uitleg en advies!

Super, altijd besteld goede service

Ik heb hier eerder ook besteld voor mijn vorige auto. Service was super goed. En de banden waren ook snel en goedkoop. Ik zeg doen!

Altijd goede service en veilig mijn aankopen kunnen down met Klarna top !

Hele goed prijs kwaliteit. Duidelijk

Hele duidelijke en makkelijk te gebruiken website. Hele goede prijs kwaliteit verhouding

Prima koop ervaring

Ik had snel banden nodig voor onze fiat 500e. Snel geregeld goede koop service en een hoop opties

Goede prijs

Goede prijs

Duidelijk. Snel. Goed geprijsd

Snelste weg van A naar B(anden). Mooie website met duidelijk overzicht en goede prijzen

Moi kwalitijt

Ik ben blij en is de bande zijn 100%

Goede kwaliteit

De banden werden keurig bezorgd

Goede kwaliteit voor een lage prijs

De banden van BandenConcurrent.nl zijn van prima kwaliteit en goedkoper dan bij andere aanbieders. Ze zijn ook nog recent gefabriceerd, dus hebben niet jaren ergens in een magazijn gelegen! Kan het dus zeker aanbevelen om hier te bestellen!

Makkelijk bestellen

Veel aanbod, scherpe prijs

Mijn verwachtingen zijn hoog

Nette en een overzichtelijke site met bestellingen etc

Nette en een overzichtelijke site met bestellingen etc

Handige site met fijne betaalmogelijkheden.

Overzichtelijke site met duidelijke informatie. Prijs van de banden bleek ook concurerend genoeg om een bestelling te plaatsen.

Altijd lage prijs, snelle levering

Bestel al enkele jaren bij banden concurrentie. Altijd lage prijs, snelle levering

Overzichtelijk en gemakkelijk

Gemakkelijk te zoeken in een groot aanbod van banden en mogelijkheid om ook direct via een partner montage te regelen!

Overzichtelijk webshop

Goede kwaliteit banden

Perfecte Banden side

Koop altijd via deze side, is goedkoper en banden hebben recente dot nummers.

Supper

Het was makkelijk en snel

Gemakkelijk snel, voordelig.

De site is duidelijk, de bestelling snel geplaatst, de prijs voordelig en aflevering binnen 2 dagen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA