Goede en gemakkelijk bestel side

Bij hun was bij mij (op voorraad) ook echt op voorraad. Heb wel eens anders mee gemaakt.

Eenvoudig, goede tips, montagepartner naar keuze en een concurrerende prijs.

Mijn ervaring tijdens het bestellen is erg positief. De prijzen zijn sterk concurrerend en er is voldoende keus aan montagepartners in de buurt. De banden zijn net pas besteld, dus over afhandeling en levering kan ik nog niks zeggen.

Uitstekend. Tijdje geleden ook al banden besteld en werden keurig op tijd geleverd zoals aangegeven.

Top bedrijf!

Betrouwbaar, lage prijzen en snelle levering.

Goede zoekfunctie

Lekker makkelijk website. Goedkoop en gratis bezorgen.

Makkelijk te bestellen Snelle verzending Goede contact

ontzettend eenvoudig banden vernieuwen

de Juiste maat bestellen invullen montagepartner in de buurt zoeken en betalen zo simpel is het niets moeilijks aan

Zeer vlotte bestelling en afhandeling

Het gemak bij beoordeling en bestellen van de autobanden is zeer goed te noemen. De producten worden duidelijk beschreven en het totaalplaatje van de site hebben mij doen besluiten tot deze order.

Prettige en duidelijke website

Voor het bestellen van autobanden is bandenconcurrent een helder en toegankelijke website

Overzichtelijk

Duidelijk snelle levering en met 5 kinuten klaar

Goede winkel

De banden waren best snel binnen en goed verpakt

Goede service en een nette prijs

Bestel mijn banden altijd hier! Fijne service en een gemakkelijke website om alles te filteren wat je wil. Al met al een ideaal adres voor alles wat met banden te maken heeft.

Perfect geregeld

Duidelijke site, goed assortiment, gratis levering naar garage of huisadres en netjes mee afspraken, top ga zo door! En nier feheel onbelangrijk de goedkoopste van Nederland

Top concept

Tot nu toe goed

Uitstekend winke

BandenConcurrent is een zeer passend naam voor dit bedrijf. Laag prijs, beste service ...

Betrouwbaar en voordeliger dan alle andere aanbieders

Makkelijk, betrouwbaar, snelle bezorging en vooral goedkoper dan alle andere aanbieders.

A-Merkbanden bestellen de goedkoopste van Nederland

Heb hier al vaker banden besteld, komen na het vergelijken steeds als goedkoopste uit de bus. Mijn ervaringen zijn tot nu toe zeer goed. Continental premiumcontact 7 maat205x55xR16 V

Makkelijk en snel te bestellen

Makkelijk en snel te bestellen.

Snelle levering van de juiste banden

Prima club om zaken mee te doen!

Zoals altijd PERFECT tip Petlas sport !!!!

Gewoon perfecte banden ik adviseer altijd Petlas banden niet te duur maar wel KWALITEIT

makkelijk en snel geregeld

Makkelijke en overzichtelijk op de website. Snelle levering wordt aangegeven maar dat moet blijken.

Makkelijk bestellen

Tot nu toe altijd goed te spreken over levertijden, kwaliteit (versheid etc) van de gekozen banden. Alles is zeer transparant. Tevreden klant hier!

overzichtelijk en montageservice

Het uitzoeken van de banden was erg makkelijk door de overzichtelijke website. Verder ideaal de combinatie met de montagepartners.

Ik ben blij met de verschillende betaal optie

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA