Goede prijs kwaliteits verhouding

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Levering ook best snel.

Goede overzichtelijk site

Makkelijk en voelt vertrouwd

Goed!

Duidelijke site en fijn dat je gelinkt wordt aan monteur.

Prima, goede site fijn te navigeren en eerlijke prijze

Voldoende

Z.GOED

Banden moeten nog gemonteerd worden'....maar reveuws gelezen.........

Al meerdere malen hier mijn banden zonder problemen besteld!

Goede prijs kwaliteit verhouding

gemakkelijke site en eenvoudig banden op te zoeken en natuurlijk de lage prijs ;)

prijs is het voornaamste natuurlijk ( we blijven Nederlanders). verders prima site en overzichtelijk

Goede service snel geregeld

Grote keus snelle levering

Snel geleverd en gemonteerd bij een montage partner in de buurt. Top geregeld

Snel en simpel te doen

Snel simpel. Fijne pagina

Scherpe prijs, soepele betalingsregeling

Banden voor een scherpe prijs, snelle afhandeling van de order. Prima!

Makkelijke site met veel keuze.

duidelijk productinformatie

Gemakkelijk zoeken en goeie productinformatie gecombineerd met scherpe prijzen

Erg duidelijk, zelfs voor een leek

Op advies van een vriend ben ik zelf op pad gegaan met het zoeken naar banden. Bandenconcurrent kwam direct naar boven en geeft duidelijk weer (dmv keuze categorie) welke banden jij zoekt. Door zelf onderzoek vind je precies welke bandenmaten passen. Het geeft een goed gevoel dat zelfs iemand zonder veel verstand van auto's zo makkelijk een juiste keus kan maken.

Was top!

Heel fijn dat je montage ook direct kunt regelen en wanneer je een band kiest je advies krijgt voor een betere/goedkopere optie.

geen klagen het rolt elke keer super service

de keuze is groot , de prijzen zijn bandje rond,maar de info is belangrijk om een keuze te kunnen maken en tot de volgende keer inch.

Helemaal top

Goeie service en snel geleverd

Snel en duidelijk

Zeer snelle en duidelijke keuze welke band En zeer scherp geprijsd. En tevens een montage docht in de buurt Een woord top!

Goed geregeld

Gewoon goed

Goeie site, alleen verouderde foto's

Duidelijke site en banden voor een mooie prijs.

Voordelig en montage snel geregeld met montagepartner.

Juiste banden snel gevonden en daarbij een overzichtelijke keuze van montagepartners in de buurt, leidde tot een snelle en voordelige deal.

Makkelijk, snel, wat wil je nig meet? :)

Makkelijker kan niet. Top site opbouw

Goedkoop bestellen met veel gemak

Ik was opzoek naar 4 seizoenen banden via google en kwam hier terecht, het type band dat ik zocht was hier het goedkoopst en voorradig. Ik heb de artikelen in de winkelwagen laten staan omdat ik toch nog even wilde checken of het via autobedrijven zelf niet goedkoper kon. Via BandenConcurrent scheelt het mij 100 euro. Na twee dagen zoeken stonden de artikelen nog gewoon in de winkelwagen, perfect. Ik ben benieuwd naar de verdere afhandeling. Betaling is zoals je het mag verwachten, veel opties en snel geregeld.

goed en betaalbare banden en nooit problemen gehad

goed en betaalbare banden en nooit problemen gehad.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA