Veel keus met goed overzicht

Veel aanbod en duidelijk wat wat doet.

Snelle service!

Banden snel geleverd en ook snel op de auto gelegd! Top geregeld allemaal!

Goed online advies, snel geleverd

Goed kunnen orienteren op de website in het maken van de juiste keuze. De banden waren scherp geprijsd, en snel geleverd. Informatie over levering ook goed.

Goed en overzichtelijk

Goede en duidelijke website. Goede filters om de juiste banden en bandenmaat te vinden.

Makkelijk en overzichtelijk

Fijne site! Makkelijk en overzichtelijk. Alleen jammer dat je niet gelijk een afspraak kan inplannen bij de montage plek dan zou het een 10 zijn! Maar zeer tevreden!

Heel fijn

Snel en makkelijk mijn bestelling gemaakt. De juiste banden gevonden en incl. montage. Heel fijn, echt een aanrader

Fijne website

Heel gebruikersvriendelijk en alles verloopt heel soepel.

Altijd goed.

Altijd goed. Betalen lukte niet. Maar ze reageren heel snel op de mail. Fijn. Nu is de montage partner ook mijn garage.

Mijn droombanden, snel en goedkoop besteld!

Ik was voor mijn geliefde MINI op zoek naar Michelin Pilot Sport 5 banden, gezien de goede reviews. Lastig te vinden, maar bij bandenconcurrent.nl voor gemiddeld 70(!) euro per band goedkoper! De volgende keer koop ik hier sowieso ook, geweldig!

ik bestel veel via web winkel

ik zie omschrijven zo goed en prijs ook prima

supereenvoudig bestellen

Ik heb nu niet meer gedaan dan het bestelproces dus de afhandeling moet nog blijken. Daar heb ik wel vertrouwen in, ook omdat de montagepartner lid van de Bovag is. Dat komt wel goed.

Fijne duidelijke site, en goede afhandeling

snel en betaalbaar

de juiste banden voor een betaalbare prijs, en snel geleverd!

Gemakkelijk en snel

Banden in de juiste maat en juiste merk/type snel gevonden via google, daarna in de webshop gemakkelijke afhandeling.

super geregeld

Super geregeld en wat een goede tip om toch voor een andere band te kiezen De deal alert werkt goed

Veel keuze en goedkoop

Overzichtelijke site met veel keuze. Als je diverse anderes site vergelijk is deze vaak de goedkoopste.

Kwaliteit en prijsverhouding

Snel afgehandeld hoop op een goede service,

Goede banden

Goede prijs/kwaliteit verhouding

goede kwaliteit, nieuwe banden voor een goede prijs.

De banden werden zeer snel geleverd. Goede kwaliteit en nieuwe productiedatum. Ik heb per ongeluk de verkeerde bandenmaat besteld. Ik kon de banden voor verzending retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Goed contact met klantenservice.

Duidelijke web site met goede prijs

Prima geregeld

Goede prijs/kwaliteit en nette afhandeling.

Uitstekend en snelle levering

Goede prijs en snelle levering nog zelf binnen de geplande leverdatum

Goed advies en snel geholpen.

Zeer goed.

Prettige prijs voor als je 4 nieuwe sloffen moet.

Zelf kunnen grasduinen in een database waar alles in staat wat je nodig hebt om een keuze te kunnen maken. En een flink bestand met montagepartners. Top!

makkelijk te bestellen voor de rest is afwachten.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA