Beste site om banden te bestellen

Ik ben zeer tevreden over de service en hoe makkelijk het ging om de band te bestellen ben al 3 kwartier bezig op een andere site deze band te bestellen terwijl het bij bandenconcurrent.nl maar 5 min duurde zeer tevreden bedankt voor de service

Snelle service, banden laten leveren nog beter

Dat je de banden kan laten leveren bij de monteur is geweldig. Hierdoor kan ik mijn auto afleveren zodra ze binnen zijn en dan ben ik snel weer op weg!

Goede banden voor nog betere prijs

Snel bestellen via de website zoals altijd. Banden zijn altijd razendsnel binnen. En met deze prijzen vind je nergens ze goedkoper. Beste bandenshop op het internet

Ik bestel hier al een tijdje mn banden. Ze zijn snel en goedkoop.

Snel,goede prijs en kwaliteit

Zeer snel levering en groot assortiment om te kiezen

Snelle afhandeling mooie prijs

Top van a tot z

Super handig dat alles in een keer kan worden geregeld.

Eerste bestelling

In mijn omgeving heb ik vaak gehoord over de site van Bandenconcurrent dat was ook gelijk de reden waarom ik hier bestel en iedereen was er tevreden mee.

Veel keus, duidelijke uitleg, niets op aan te merken

Veel keus, duidelijke uitleg, kortom niets op aan te merken!

Gemakkelijk en snel. Wat wil je nog meer?

Makkelijk en voordelig

Positive

Super Positive

duidelijke website

Veel keus en prijs is top

makkelijk bestellen

Banden zijn makkelijk te bestellen via de website en altijd veel aangesloten monteurs in de buurt om de banden te monteren

Super initiatief

Een “webshop” waarbij de beste merken geleverd worden tegen betaalbare prijzen met betrouwbare informatie en eerlijke handel. Ik heb de banden nog niet ontvangen maar als dit net zo goed gaat als het bestellen zelf, ben ik vaste klant!

Een uitstekende kwaliteit prijs verhouding

De website biedt goed informatie een voldoende keus. De bestelling is soepel verlopen.

Banden waren precies wat ik heb besteld dus geen probleem Ze zitten reeds onder de auto en bevalt prima

Beste in Nederland.

Hier al een aantal keer besteld.. Altijd tevreden. Beste banden zaak van nederland

Heeel goed

Ik vind heel goed merk

Topservice

Alles volgens afspraak geregeld

Beste service

Bestelling wordt altijd snel verzonden .

Mooi snel en scherpe prijs!

Mooie prijs en makkelijk vindbaar. Daarbij is het handig dat ik direct een montagepartner kan kiezen zodat ik eenvoudig kan laten monteren.

Goedkoop en goede service

Uitstekende service, veel aanbod en de beste prijs. Ook snelle levering

Goedkoop en snel !

Goedkoop en snelle levering! Zeker aan teraden

Makkelijk en goedkoop als het nodig is

Bandenwissel kan wel eens ongelegen komen door bijvoorbeeld schade of slijtage waar jijzelf niks aan kunt doen. Bij bandenconcurrent is er altijd wel een betaalbare band wat enigzins nog te betalen is. Nu in mijn geval ook nog een B keuze band die goed aangeschreven staat!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA