Makkelijk zoeken en mooie prijs

Goede ervaringen met banden bestellen hier. Aangename prijzen en goed te vergelijken. Ruim aanbod.

Snel zoeken, duidelijke website, snel afgerekend

Op aanraden van mijn garage via bandenconcurent besteld. Ging snel en soepel

snelle vraag, snel antwoord gekregen

Heb gevraagd of er een zakelijke factuur gemaakt kan worden. kreeg snel een antwoord per mail dat als er na de bestelling een mail gestuurd wordt, er alsnog een zakelijke factuur opgemaakt kan worden. Top en snel gereageerd!

perfect

makkelijk snel en betaalbaar voor iedereen!

Makkelijk, snel en goedkoop

Makkelijk banden zoeken snel geleverd en scherpe prijzen.

Goede prijs kwaliteitsverhouding en snel geleverd

Bestelling altijd snel binnen Goede prijs Goede kwaliteit!!! Altijd goede service en dik verdient

Ik ben verwend met de veiligheid van de Bandenconcurrnt

Altijd de scherpste prijs inclusief verzendkosten !!! Snel geleverd!!!

snel en goedkoop

Site laat zich makkelijk doorlopen. Zit logisch in elkaar. Kost geen moeite om alles geregeld te krijgen. Ook de aanwezigheid van diverse betaalmethodes is handig voor sommige klanten. Goede service. En de banden zijn de laagste qua prijs online.

Makkelijk bestellen

Bestellen is lekker simpel, levering enzo moeten we nog ervaren. Dit was de eerste keer dat we hier bestellen. Op aanraden van onze zoon Stefan Hoogerdijk die een aantal weken geleden bij jullie heeft besteld. Levering van hem en omleggen van de banden was hij ook zeer tevreden over.

mooie prijs voor knappe Minerva banden

Minerva All Season Master XL 3PMSF 215/40 R17 zeer goede banden voor onder een opel meriva a, ik heb met de vorige set 51.263km (in 22maanden) ermee gereden {door eigenschuld banden spanning TE weinig bij gehouden ..} ik "HAD" er dus nog VEEL meer km`s ermee kunnen rijden !!!! (APK - voorbanden "randen versleten 1,3mm, loopvlak nog 3,1mm") maar wel met a 65% snelweg en a 35% stad km`s!! en de beide achterbanden hebben nog 6,2mm. MIJN oordeel: dat kleine beetje banden geruis .... MAAR is met iets zachter dan normaal radio volume al volledig verdwenen, met zware regen val (en nog steeds) geen probleem bij 120/130kmh (alleen eigen zicht werd dan een probleempje), herfst .... tja, de gemeente of rijkswaterstaat is daar verantwoordelijk voor hè !!, de Hollandse winters boden ze ook zeer veel grip! - al met al; ik heb veel vertrouwen in deze banden gekregen waardoor ik ze voor de prijs (en nu ook de KWALITEIT) de 2 er WEER heb besteld bij de bandenconcurrent EN omdat ze snel leveren EN op MIJN gekozen adres afleveren (MIJN favo garage en dus geen geromp-slomp heb om THUIS te MOETEN zijn voor ontvangst EN dan om ze daar zelf naar toe te moeten brengen !!) ""perfect geregeld dus ... toch ? ""

duidelijke website en goede prijzen

Tot zo ver ziet het er goed uit

Kiezen en bestellen ging prima. Overzichtelijke website. Duidelijke informatie. Vooraf montage betalen, zodat je niet voor verassingen komt te staan bij de montagepartner. En natuurlijk de laagste prijs online! Ik heb de banden net besteld dus nog niet geleverd gekregen. Uiteindelijke ervaring kan dus nog anders worden.

Geweldig!

Snel, voordelig en zeer goede kwaliteitsprodukten

Beloftes worden niet nagekomen

Er staan misleidende teksten op de website. Zoals vandaag besteld, morgen in huis. Ik heb juist de banden gekozen waarin dit duidelijk is aangegeven. Afspraak gemaakt bij de garage, maar helaas zijn het alleen maar loze woorden. Donderdag besteld en nog steeds niets ontvangen. Waardeloos, maar ik moet mijn afspraak bij de garage natuurlijk wel betalen.

Snel Verzonden

Goede prijs/kwaliteit

Top kwaliteit voor een goede prijs!

Top kwaliteit banden voor een goede prijs, altijd als ik banden nodig heb bestel ik deze bij dit bedrijf. Vergeleken met andere leveranciers is bandenconcurrent.nl altijd het goedkoopst, daarnaast is hun website erg overzichtelijk en heb je zo de juiste banden na jou wens gevonden. Tevens ook snel geleverd, echt een aanrader!

Makkelijk te bestellen

Het is erg makkelijk af te rekenen en bestellen gaat snel. De banden zoeken is ook simpel en je hoeft alleen de juiste maten in te voeren en je kan al alle mogelijke banden vergelijken. Jammer dat de montage niet goedkoper is via de app (om er een actie van te maken) maar is wel een leuk idee.

Makkelijk en overzichtelijk bestellen.

Dit is mijn eerste bestelling bij Banden Concurrent.nl. Makkelijk en overzichtelijk bestelen van mijn autobanden van het Merk Hankook. De extra service om je banden te laten monteren door een garage specialist naar keuze bij mij in de buurt. Betaal gemaak is dat je alles in 1 koop kon afrekenen incl montagekosten , geen kosten meer bij de garagehouder. Echt aan te bevelen.

gewoon goed

geen bull**** goed en eerlijk

Altijd goed!

Beste altijd mijn banden bij de BandenConcurrent, veel voorraad, juiste prijs en snelle levering!

Goede en snelle service en niet duur

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk bestellen voor een nette prijs.

Was prima afgeleverd

Scherpe prijs! Maar matige levering...

Scherpe prijs! Alleen worden de banden letterlijk naar binnen gegooid! door een bezorger van GLS. Heel erg bijzonder.

Overzichtelijke site, veel keus in elke prijsklasse.

Handig om meteen ook de montagepartner te kunnen kiezen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA