Mooie site, goede en duidelijke informatie

Betrouwbaar bedrijf met Thuiswinkel Waarborg. Grote keus uit montage partners ook bij mij op het dorp dus 2 minuten van huis,

Klasse levering

Enorme keus, intuitieve website, zeer goede prijzen en punctuele aflevering. Net als mijn eerdere ervaringen met bandenconcurrent. Ook heel prettig om orders te kunnen laten afleveren bij mijn garage! Kortom: ik ken geen betere!

Simpel en goedkoop

Eenvoudig online shoppen. Alle banden beschikbaar die je maar kunt verzinnen. Bestelling plaatsen en een motage partner kiezen ook geen enkel probleem. Vorige keer prima bevallen, nu weer prima voor elkaar.

Eenvoudig besteld, snel geleverd.

Heb gekozen voor "goedkope" 4 seizoenbanden voor m'n busje, eenvoudig bestellen en binnen paar dagen geleverd. Prima prijs en kwaliteitsverhouding. Wel erg jammer dat ik betaald heb voor 2 ventielen erbij die uiteindelijk niet geleverd zijn ... aandachtspuntje voor de verzending?

goede service

goede service Levering op tijd Wij bestellen al onze banden hier

Zeer handige website

Ik kon snel de juiste banden voor mijn auto vinden door de duidelijke website. Meteen besteld!

Bestel regelmatig door de tevredenheid!

Bestel geregeld banden voor mijn auto(s) en mijn partner. Levering is altijd op tijd en de prijzen zijn goed.

Makkelijk bestellen

Is de tweede keer dat ik bij jullie koop. Hoop op snelle levering

Goede prijs, goede service

Ruime keus aan banden voor een goede prijs, informatie voorziening is goed en uitstekend geholpen bij de montagepartner .

Zoals verwacht

Netjes verpakt en keurig op dat afgesproken dag bezorgd

Top bedrijf, goed geregeld

Banden zijn op tijd geleverd bij de garage ook al was dit een verzamelorder van 2 filialen denk ik ? Nu gemonteerd & gaan ervaren hoe de banden zullen zijn? Mijn voorgevoel is goed !

snel en eenvoudig te bestellen

snel en eenvoudig te vinden en te bestellen ,goed verzorgd.

Betrouwbaar bedrijf

Duidelijk , snel en eerlijk bedrijf !

Je kan hier alles vinden top

Tot nu toe goed

Overzichtelijke site

Goede prijs en montagekosten.

Bestel al jaren hier en altijd op tijd en prima banden en service

Duidelijk

Duidelijk 2e keer dat ik hier bestel overzichtelijk

Snelle service!

Makkelijk te bestellen en goed advies!

is goed

aflevering banden bij garage duurde iets langer dan had ik verwacht

Goed advies en snelle levering!

Ik wilde beslist geen runflat banden, dus voor bestelling geïnformeerd. Er werd mij verzekerd dat ik geen runflat banden geleverd zou krijgen, wat klopt! En supersnel geleverd! Klasse!

Snel zonder gedoe

Snel de juiste banden voor mijn auto kunnen vinden en makkelijk betaald

prima, tijdige levering

Middels mail goed op de hoogte gehouden van de levering en ook verzonden op de dag zoals aangegeven is op de website.

Duidelijke site met prima prijs

Prima site waar je een goede keuze kunt maken welke band je wilt kopen. De prijs is prima en wel zo dat je niet verder hoeft te kijken.

Eenvoudig snel

Naar voren gekomen met Google en vervolgens eenvoudig te vergelijken en te bestellen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA