Goede service in een handomdraai

Snelle levering zonder gedoe

Vlot, simpel, voordelig

Bij het zoeken naar een passende band (soort en type welke best bij mij paste) kom ik telkens terug bij BandenConcurrent.nl Duidelijke info en heel scherp geprijsd!

Achterbanden komen ook vandaar.

Goeie etvaring ermee.

Snel, goedkoop en overzichtelijk!

Zeer duidelijke website, goede prijs en gemakkelijk bestelprocesbesteld.

Ruim assortiment, met de banden die ik nodig had. Simpel besteld, voor zeer scherpe prijs en met een snelle levertijd. Top!

De website is zeer goed en makkelijk te zoeken naar banden

En wat fijn is dat je alle mogelijkheden hebt om te Betalen echt geweldig

makkelijke site

advies : betere / meer foto's van de band tonen.

Overzichtelijke webshop

Makkelijk en snel bestellen bij deze webshop. Overzichtelijke webshop en alles makkelijk en duidelijk te vinden.

Nooit geen klachten

Bij elke bestelling nooit geen klachten gehad en altijd netjes optijd geleverd!

Super deal voor mijn banden

zeer SNEL EN OVERZICHTELIJKE site en snelle vlotte service wat betreft levering

Al meerdere malen banden bij jullie besteld, nooit problemen , makkelijk en duidelijke site en goede vlotte service en levering.

makkelijk bestellen en afleveren bij garage.

Op aanraden van garage. Prima prijs en makkelijk te bestellen. Aflevering bij garage. Helemaal goed.

Goede prijs en service

Ten eerste een goede prijs voor de banden die wij nodig hebben, misschien wel het belangrijkste. Tevens fijn dat je de mogelijkheid krijgt om in 3 termijnen te betalen (in3), alsook de mogelijkheid om de banden bij de garage te laten afleveren. Alleen heb ik eigenlijk geen idee of/hoe de garage bericht van levering ontvangt, en of het dadelijk duidelijk is welke banden van ons zijn. Maar dat zien we dan wel weer.

makkelijk te bestellen

snelle aflevering

Goede overzichtelijke site, beste prijs en goede banden

Fijn

Kwalitatief producten en snelle levering

Makkelijk en goedkoop

Op mijn Ford Ecosport heb ik nu al Vredesteijn Ultrac banden zitten en deze bevallen heel goed. Bij zoeken op google met "zomerbanden aanbieding" kwam jullie site als eerste naar voren en deze Vredesteijnbanden waren ook scherp geprijsd. Het is ook erg makkelijk dat ze gelijk bij mijn garage afgeleverd kunnen worden. Goeie service ! Top geregeld !

Goede prijzen en overzichtelijk

Ruime keuze aan banden en je kan ze makkelijk in de buurt laten monteren.

Goedeband voor een lage prijs

gaat hier altijd goed. Werk zelf soms bij een banden boer maar kan er dan zelfs niet goedkoper aan komen

Goede prijzen, snelle service

Ik koop mijn banden altijd hier, de beste prijzen en meteen opgestuurd naar het montageadres. Snel en makkelijk!

super snelle levering

fijne website, goedkoop en snel

Super bedrijf

Perfecte banden voor de juiste prijs

Súper handig en snel

Geweldig is het om zélf de banden cq. onderdelen te kunnen bestellen, want als je álles door de garages laat bestellen, betaal je overdreven veel.

goed makelijk en snel

Zeer tevreden makelijk om te zoeken bestellen, zeer tevreden.Alvaker besteld bij bandenconcurrent

****** snel levering en fijne betaalopties

Aangezien ik gezien heb hoe snel de banden van men broertje geleverd waren en kwa prijs ga ik hier voortaan ook maar bestellen En dan ook maar even te spreken dat je hier ook fijne betaal opties hebt gespreid of later ;)

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA