Goeie prijzen

Duidelijke website en gelijk goede informatie

Dit is mijn tweede bestelling nadat de eerste perfect was bevallen.

super, door de makkelijke site

Een goed toegankelijke en overzichtelijke site, Prijs is echt concurrend ten op zichte van andere.

Goedkoop, snel en betrouwbaar

3 jaar geleden eerste keer bestelling gedaan en nu tweede keer set van 4 besteedt dik tevreden

Prima geregeld

Duidelijk allemaal en prima geregeld

Overzichtelijke site

Duidelijke uitleg over de banden daardoor goed kiezen

Vlot

Snel

Ideaal voor een goede en snelle levering

Voor de 2de keer nu banden besteld en altijd binnen 5 dagen onder de auto en een super service bij de garage

Snel besteld

Wel jammer dat ik de leverdatum van de banden niet kon kiezen. Het is donderdag Koningsdag en als de banden dan bij de garage van mijn keuze geleverd worden, staat de bezorger voor een dichte deur..

Duidelijke site en scherpe prijzen

Scherpe prijzen en duidelijke site

Doen wat ze moeten doen

Leveren vlot en het juiste product Banden waren deze keer eerste montage ( demo) netjes verpakt en op tijd geleverd.

Eenvoudig en snel

Zojuist nieuwe banden besteld en aangegeven dat ze bij een gecertificeerd montage partner gemonteerd gaan worden. Tot op heden zeer tevreden met de eenvoudige manier van banden zoeken en vervolgens bestellen. Nog even afwachten hoe de montage verloopt maar ik verwacht dat dit ook allemaal in orde komt.

Smooth!

Good deal, easy selection of Installation partner, and total (incl. installation) payment. All in all, a smooth experience.

Snel klasse banden voor de beste prijs!

Eenvoudig vinden wat ik nodig heb, montage bij mij om de hoek en de beste prijs van al het internet gekrakeel!

Aanbevolen

Topconcurrent

Goed en Goedkoop

Super makkelijk, super snel en super goedkoop. Kortom SUPER!!!!!

Uitstekend!

super makkelijk online besteld. Was voor mij lastig omdat het banden betrof voor voor onze boottrailer! Maar ook hiervoor hebben ze de banden, fantastisch

Duidelijke website, goede service en topprijs

Diverse sites bekeken voor 2 nieuwe all weather banden van Vredestein. Ook via Duitsland geprobeerd maar deze website komt qua prijs gewoon als beste uit de bus. Daarnaast is het gebruiksgemak van de website erg duidelijk en eenvoudig. Goede info en actuele en goede prijs. Geen verzendkosten voor mijn 2 nieuwe banden, helemaal top!

Snel gevonden

Snel een passende band gevonden

Top ervaring

Goede banden voor wijnig geld

Geweldige prijs kwaliteit verhouding

Mooie prijs voor a merk banden. Voldoende opties voor bezorgen en eventueel monteren, top service!

Excellent

Makkelijk , vriendelijke klantenservice Goede prijs en snellen levering

Super levering

2e x banden besteld en levering is super snel en goede kwalireit

Gemakkelijk en voordelig

Gemakkelijk zoeken en leveren bij een montagepartner. Goede prijs/kwaliteit.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA