Tevreden met het geleverde

Tevreden met het geleverde al was de dpd tracker niet in de lucht of niet actueel. Hierdoor was ik eerst bang dat de banden later geleverd zouden worden, maar ze kwamen op de aangegeven dag.

Super snel en altijd goed. Top service en top levering

Prima prijs voor een prima kwaliteit. Snel en. Betaalbaar. Super goed in de communicatie. Wij bestellen onze banden altijd hier. Keuze om je banden bij de grage te leveren of thuis. Wat wil je nog meer!

Uitstekende service

Fijne manier om je banden te kopen zonder garage er bij te hebben !! Handig dat je in 3 delen kan betalen

Mijn ervaring

Het bestellen ging me goed af liep soepeltjes bij bandenconcurrentt, Ik ben niet tevreden over DPD wij hebben slechte ervaringen mee heb services hoe hun met pakket om mee gaan., De services van bandenconcurrentt is oke ik volgde keer weer nieuwe banden

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

TOP

Goede site met voldoende informatie. Snelle reactie en goede info over de wijze van betalen. Aanrader

Alles in een overzicht, scherpe prijs en alle informatie beschikbaar!

Gebruiksvriendelijke site, alle informatie en prijzen in een overzicht. Banden tests zijn makkelijk toegankelijk, brandstofverbruik etc. Maakt het vergelijken heel aangenaam. Montage partners (incl. montage prijzen) vlak in de buurt, al met al erg handig.

Duidelijke web-site

Het is op de web-side heel makkelijk om de juiste band te vinden die aan mijn persoonlijke eisen en wensen voldoet

Vol op keuze, snel geregeld

Even je bandenmaat in geven en een oneindigheid aan keuzes. Snel en makkelijk geregeld.

tot zover perfect

Via het internet uw bedrijf gevonden waar ik mijn banden voordeliger dan elders kon aanschaffen.

Scherpe prijzen en gebruiksvriendelijke site

Site is heel overzichtelijk waardoor banden gemakkelijk vergeleken kunnen worden. Verder kan je de banden laten leveren bij een montage partner naar keuzen en dus niet nog een op zoek moet gaan naar een garage om het te laten monteren. Super!

Simpel duidelijk en snel

Het zoeken naar de juiste band was eenvoudig. Ook is er een goed overzicht met aantrekkelijke prijzen. Voor mij d e beste site.

Prijs kwaliteit verhouding en zoeken naar de juiste band is super goed en makkelijk te vinden!

Alles is snel en makkelijk te vinden met de juiste prijs en kwaliteit omschrijving. En de online bestelling is een goeie snelle service naar de klant met gratis verzending. Ik geef altijd mij familie en vrienden jullie naam en site om te bestellen. Ik kijk er naar uit om komende dinsdag ochtend de 2x banden te ontvangen bij mij thuis 8-13uur

Perfect!

Kan een heel verhaal erop zetten maar het is hier gewoon perfect om je banden te bestellen, Geen klachten ,gewoon super!!

Topsite!

ik als Leek zijnde qua banden etc ben erg blij met Bandenconcurrent.nl! Snap je iets niet, je kan alle info vinden op hun site.

Goede kwaliteit banden

Nette site om te bestellen ook duidelijk goede levertijd. Er word aan je veiligheid. Er word geadviseerd ventielen bij te bestellen voor extra veiligheid. Dit wordt doormiddel gedaan van een berichtje voor dat je besteld. Zeker een aanrader!!

Jee wat snel en klantvriendelijk

Wat een gemak. Al baal je dat je band kapot gaat, het gemak waarmee je nieuwe banden en montage bestelt is uniek.

Vorige keer een correcte levering !

Vorige keer een correcte levering !

Prima product

Prima product

Snel geregeld

Ik was snel klaar met goede advies over de banden dus kan het iedereen aanraden om hier te kopen mvg

Scheelt een hoop geld en werkt perfect

Het scheelt een hoop geld en het werkt perfect. Ik zou een ieder dit aanbevelen te doen.

Makkelijke website

Net besteld. Momenteel nog geen oordeel over kwaliteit.

Duidelijke website en genoeg betaalmethodes

Zeer overzichtelijke website met meerdere filteropties. De stappen volgen nadat je de banden hebt gekozen en 1 van de betaalmethodes kiezen en betaling afronden. That's it.

Het bestellen ging goed de rest is nog even afwachten

De site is duidelijk heb er twee banden besteld tot zo ver goed de rest kan ik nog weinig over zeggen

Prima prijs voor demo banden

Tijdige aflevering bij goede garage Meertens Gronsveld. Prima banden voor goede prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA