Keuze, klik, betaal en klaar is Kees.

In een wip klaar met bestellen, goede prijs en keuze zat.

Makkelijk gevonden door alle filters

Alles goed te vinden door de filters. Er is daardoor al snel een "band" ontstaan. Kortom snel te vinden en het voelt alsof de band eerder bij me thuis is dan dat ik heb afgerekend.

Goede ervaring

Goede ervaring

Het spoort en ligt goed

Topie

Goed, duidelijk en snel

Ik vond wat ik zocht en het bestellen ging makkelijk

Goede service en snel geleverd

Super snel geleverd

Makkelijk, voordelig en servicegericht

Snel besteld, goed advies bij keuze maken en makkelijk en overzichtelijke website. Ik bestel hier heel wat jaren banden als het zover is.

Bedrijf goed. Levering slecht (Gls)

Over de Banden concurrent zelf geen klachten. Prijzen zijn prima en vaak goedkoper dan elders. Echter de verzending via Gls is hopeloos. Levertijd niet actueel en leverdatum wijzigde continu. Om vervolgens on aangekondigd te worden bezorgd. De mogelijkheden bij gls zijn te gering.

Overzichtelijke keuze en heldere prijzen

Ik weet wat ik wil en dan is het makkelijk kiezen bij een banden leverancier

eenvoudig simpel en snel

Makkelijk te bewstellen op de webshop en snelle reactie van klantencontact!

snel en goed

snel en goed, en informatief!

Goede goedkope banden, makkelijk bestellen

Het blijkt voor de gekozen band de goedkoopste te zijn zonder verzendkosten. Makkelijke site voor de bestelling. Laten leveren op het adres van het garagebedrijf die de banden gaat monteren.

Aan de lopende band.

Nog nooit zo snel uit een uitgebreid assortiment snel een keuze kunnen maken. Zeer concurrrerend m.b.t. mijn eigen dealer. Aanbevolen.

Snel juiste band. Goed overzicht van kwaliteit/prijs verhouding

Snel juiste band. Goed overzicht van kwaliteit/prijs verhouding

Elke keer weer snel geleverd.

Meerdere keren besteld en elke keer een snelle levering. Prijs is goed. De website is duidelijk. Er is goed te kiezen. Dus ik ben erg tevreden en zal weer bestellen als ik weer banden nodig heb.

Snel

Makkelijk besteld online, snel keus gemaakt en vlotte afhandeling. Veruit de goedkoopste bandenleverancier.

Makkelijk en snel geregeld

In 10 min heb ik mijn aankoop gedaan; en ook voor een goede prijs. WAt kan beter dan dat?

overzichtelijk en super makkelijk!

het menu is makkelijk en gelijk fotos van alle banden aanbod met prijzen onder elkaar een top bandensite man!

Overzichtelijke website met scherpe prijzen

Overzichtelijke website met ruime keuze in goede banden voor scherpe prijzen.

snel

Bestelling binnen 2 munuten klaar! supersnel en maakelijk

Positieve verschil met vergelijkbare webshops is dat de montage reeds afgerekend wordt. Geen gezeur achteraf dus, direct de totaalprijs

Prima levering

Duurde iets langer door tussenliggende feestdagen maar daar kan niemand iets aan doen, verder prijs goed en levering prima!

De naam zegt het al goed en goedkoop en makkelijk te bestellen.

Meerdere site bezocht voor deze banden maar hier kwam ik toch steeds terug, en heb ze uiteindelijk besteld. Nu nog afspraak maken om ze op de velgen te laten monteren.

Ik ben zeer tevreden over de banden

Zijn netjes afgeleverd

Super vergelijken snelle service

Op deze site is het super makkelijk zoeken naar de goede maat en de eigenschappen van de band. Dit ook voor een scherpe prijs en snelle (gratis) levering.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA