Zeer snelle en betrouwbaar service . Heb al merdere keren banden besteld bij zw

Simpel, snel en overzichtelijk

Simpel, snel en overzichtelijk

Snel en makkelijk de goede banden voor mijn auto

Het is top hoe simpel en snel je de banden kunt vinden die je zoekt en die bij jou auto passen!

Ik kon vliegensvlug mijn banden bestellen waardoor ik weer razendsnel de weg op kan!

De website is netjes, simpel en goed geregeld. Je kunt op een makkelijke manier jouw banden vinden die op jouw auto passen. Daarnaast ook nog eens relatief goedkoop! Dank!

Snel gevonden en goede alternatieven gegeven. Hieruit snel de juiste band die ik belangrijk vind gekozen.

Zeer goede aanbiedingen

een groot aanbod op de website, optimale prijzen, een zeer duidelijke website. Zal vaker terugkomen

Beste prijs garantie van alle andere sites die er bestaan.

Altijd bestel ik mijn banden voor de hele familie van BandenConcurrent het voordeligste banden site op het internet altijd tevreden en ook nog een altijd op tijd !

Duidelijk, overzichtelijk én goedkoop

Top bedrijf, goedkoop én goed. Zeker een aanrader!

Super kwaliteit band erg stil

De pirelli is gewoon de beste band kwa weer omstandigheden erg stil plakt lekker vast aan de afvaltweg goed in rijd gedrag kunt gewoon lekker door de bochetrn heen met wat meer vaat dan een goedkopere band. Gewoon erg te vrede goed merk band

Voordelige keuze en snel geregeld

Mijn gewenste banden waren tegen een voordelige prijs op voorraad. Een montagepartner in de buurt en klaar. Simpel, snel en voordelig.

de levering bij mijn garage is supersnel evenals de montage ,geweldig

de bandenconcurent kkan ik iedereen aanbevelen

Goede service bij Heart4Cars Alblasserdam

Goede service, aanrader!

Top site

Bestel voor de tweede keer nu omdat het zo makkelijk geregeld is montage balanceren alles

Nog een keer

Snel aflevering, en nog een keer prima montage bij Keles Autobanden in Den Haag.

Goedkoopste site ever!

Makkelijk te bestellen, beste prijzen, perfecte service

Super snel en goed bedrijf echt een topper

Op aanraden van een kennis bij deze site terecht gekomen zeer snel en goede service echt een top bedrijf kwaliteit super

Erg duidelijke site en een van de goedkoopste prijzen

Makkelijk te bestellen

Kan makkelijk navigeren op de website en de juiste banden vinden.

Super goed bedrijf levert snel en goed

Makkelijk voor iedereen zoek je merk en maat en het is geregeld super..

Goede banden snelle levering

Kan niet anders zeggen. Perfecte levering en een zeer goede track and trace.

Echt top

Ik raad iedereen aan

Gemakkelijk bestellen, scherpe prijzen en montage in de buurt…wat wil je nog meer….

Ivm een niet te repareren band op zoek gegaan naar nieuwe banden. Oorspronkelijk twee omdat ik de auto toch binnen afzienbare tijd ga inruilen, maar gezien de prijs gekozen voor vier in een keer. Snelle en overzichtelijke site, waarbij ik banden uitgekozen heb. Gelijk een melding dat er met dezelfde specificaties goedkopere banden te krijgen waren. Keuze uit meerdere montagemogelijkheden in de buurt. Kom hier zeker nog eens terug.

Goede Eerder ervaring

Vanwege grote tevredenheid in het verleden heb ik zojuist opnieuw een bestelling geplaatst. Goede service en wordt snel bezorgt

De werkers van BandenConcurent kunnen beter opgeleid worden.

De werkers van BandenConcurent kunnen niet communiceren. Ik wilde de 2 banden retour sturen wegens foute bestelling (mijn schuld). Er is mij vertled dat ik hiervoor 34-Euro moest betalen per paket. Omdat deze 2 banden in dezelfde verscheping hebt ontvangen dacht ik dat dit 1 paket was maar het bleek dat dit 2 pakken waren en de retour kosten dus 66-Euro. Ik heb dit proberen recht te zetten maar ze hebben geen gehoor, ze zijn van mening dat ze juist hebben gecomuniceerd. Als je iets besteld wil je de totale prijs weten, dat is ook het geval als je iets retour stuurdt, BTW was ook niet eens gecomunceerd welke ik ook moest inleveren, goed opletten dus bij communciatie.

Makkelijk en snel

Mooie service simpel en snel

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA