Keurige site, was zo geregeld

Tot dusver een snelle,makkelijke en overzichtelijke wijze van bestellen

Snel geregeld

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader! veel keuze uit montagepartners

Goed en mee denkend

Ruime banden keuze, snelle service en in delen betalen om grote uitgaven te spreiden. Altijd fijn meer mee denkende opties om toch te blijven rijden

Duidelijke en snelle website

Makkelijk je product te selecteren, duidelijk bestelsysteem en gebruiksvriendelijke betaalmogelijkheden.

Makkelijk en montage partner in de buurt

Het aanbod is breed, dus het moet wel raar lopen als jouw banden er niet bij staan. Voor mij is prettig dat er een montage partner in de buurt is. Wel zo makkelijk dus.

top firma

super super super! allen daarheen!!!

Duidelijke site, niet duur en bestellen supermakkelijk.

Levering volgens opgave. Montagepunt was dichtbij (Heeten) en zeker niet duur. Ik kom zeker terug!

Goed, mooi op tijd

Zoals je verwacht als je Michelin sport besteld!

top

top

Prima bedrijf. Banden uitzoeken, bestellen, effe wachten, en dan monteren. No nonsens.

Geleverd conform afspraak

Makkelijk bestellen en grote keuze

Ik had speciale banden nodig voor mijn buggy, waarbij de voorbanden en achterbanden niet gelijk zijn. Deze kon ik prima vinden bij Bandenconcurrent voor een scherpe prijs.

Handig!

Heel makkelijk te regelen en fijn dat banden bij garage kunnen worden afgeleverd.

Superrrrrrrrr

Super kwaliteit en een goede service en een goede prijs.... Is zeker aan te raden daar te bestellen

Duidelijk en eerlijk!

İk heb banden besteld en alles is duidelijk en eerlijk. Ook op de genoemde dag geleverd. Echt een aanrader!!

Overzichtelijk aanbod, scherp geprijsd, makkelijk te bestellen

Zeer eenvoudig om de meest geschikte band te vinden op basis van mijn voorkeur.

Makkelijk te volgen website

Zojuist bestelling geplaatst met verzoek levering bij de garage die de werkzaamheden uitvoert. Het plaatsen van mijn bestelling heb ik als prettig ervaren, daarom ook "goed" beoordeeld. Hoe zaken hierna gecommuniceerd en uitgeleverd worden zal bepalen of beoordeling door mij als consument als "Uitstekend" kan worden beoordeeld. Voor nu een goed gevoel ;)

Makkelijk bestellen tegen een prima prijs

Makkelijk bestellen op een duidelijke website. Snelle bevestiging ontvangen

Makkelijk te vinden. Duidelijke site.

Nette website en goede service

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met de bandenconcurrent. Ze leveren de banden snel en als je ze laat monteren bij een van de garages die bij hun zijn aangesloten dan is de montage ook snel te regelen.

goed te vertrouwen en top services

goed om te raden met veel zekerheid

Top website

Heel overzichtelijk en makkelijk de banden te vinden en deze prijs vind je bijna nergens!

Snel en gemakkelijk en concurrerend

Tweede keer dat ik banden heb besteld. Het is overzichtelijk, goede foto’s en makkelijk te regelen en enorm veel keus. En je kunt meteen in de buurt een afspraak maken. Zo makkelijk! En betrouwbaar!

Makkelijke website en snel geregeld!

Makkelijke website en snel geregeld! Banden waren in de aanbieding dus ook nog voor een mooie prijs. Op naar veilige kilometers :-)

Altijd goed

Snel geleverd en goede service

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA