Altijd netjes optijd binne een dag keurig afgeleverd thuis... toppers!!!!!

Heel prettig en betrouwbaar bedrijf

Snelle en correcte levering. Op gestelde vragen wordt snel geantwoord.

Snel en makkelijk

Makkelijke manier van bestellen en een snelle levering.

Bestelling ging snel

Duidelijke site. De bestelling was snel geplaatst. Nu wachten op de bestelling.

Snel en goedkoop

Veel keuze en altijd een goede band voor een scherpprijs

Altijd goed!

Als ik banden nodig heb. Bestel ik deze altijd bij bandenconcurrent. Top levering en service! Geen slechte woorden voor dit bedrijf

Goede en eenvoudige website

Prima website met heel veel keuze

Top geregeld!

Lekker makkelijk en snel van a tot z geregeld!

Prima service, en makkelijk bereikbaar

Twee keer zaken gedaan, twee keer prima ervaring. Ook de servicedesk reageert snel per email, en was behulpzaam toen het even anders liep bij de garage. Super!

Simpel en compleet!

Dit is wel heel makkelijk. Banden bestel je zo tegen scherpe prijzen, en door het selecteren van een montagepartner is ook dat meteen geregeld. Aanrader!

Ruim assortiment tegen scherpe prijzen

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, ruim assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Aanbeveling!

Bestellen, info en levering volgens afspraak, prima in orde!

Afhandeling bestelling en levering volgens verwachting. Aanrader!

Goede prijzen en service

Bestelling op website is eenvoudig met diverse betaalopties

Snel en goed

Snel en goed

Makkelijk overzichtelijk

goede service vertrouwbaar bedankt bandenconcurrent

Snel & makkelijk besteld

Hele makkelijke site, banden zo gevonden en besteld. Nou nog de banden ervaren :)

Ruime keuze, goed geprijsd en makkelijk bestelproces.

Dit is voor mij de 2e keer dat ik banden bestel via BandenConcurrent. De prijzen zijn gewoon zeer goed te noemen en het zelfgekozen montagepunt doet zeer vakkundig het werk. Gewoon top!

Overzichtelijk

Ik moest banden bestellen van mijn vriend Gelukkig is alles heel overzichtelijk (ook voor een vrouw) En fijn dat je ze bij de garage kan laten bezorgen, anders zit ik met 4 banden in mijn huis

Op voorraad en eenvoudig bestelproces

Groot aanbod van AT banden; perfect dat er ook veel op voorraad is. Bestellen ging snel en ruim 25% goedkoper dan dat ik dezelfde banden via de garage liet bestellen! (montage kosten zijn gelijk aan elkaar).

bestel nu altijd hier

snel levering top

Makkelijk bestellen

Banden voor mijn camper hier besteld. Makkelijke site met vergelijk mogelijkheden van diverse geschikte banden. Meteen montage bij geboekt. Aantrekkelijke prijs en zo te zien grote voorraad.

Makkelijke site, bestelling en ruime sortering voor iedereen

Goedkoop en snelle levering

Tip van een vriend

Nav een goede ervaring van een vriend heb ook ik hier besteld. Top!

Gewoon zoals het hoort.

Vorige keer ook geweldig en snel geholpen daarom weer banden hier besteld, en natuurlijk 1 van de goedkoopste en dan nog betere service als bij anderen.

Snel, ruime keuze.

Voor elk budget een band en snel bezorgd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA